Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

На 14 февруари

Военният театър дава 2 билета на цената на 1 + целувка

За осма година Театър “Българска армия” отправя предизвикателство към своята публика на 14 февруари - деня на любовта и виното.

Срещу една целувка военната трупа предлага на своите почитатели два билета на цената на 1 за спектаклите си през февруари, март и април!

Предизвикателството стартира с началото на работното време на касата на театъра в 10 сутринта на 14 февруари и ще приключи  в 19.30 часа.

Какви интересни и вдъхновяващи истории пази театъра, свързани с любовта на публиката в този ден и кои са спектаклите, озарени от това най-прекрасно чувство в афиша на трупата Катя Василева попита Лара Златарева от театъра.

Тя разказа забавни случаи на целувки от почитатели на Мелпомена и препоръча 14 февруари да се отбележи не само с плюшено мече и шоколадови бонбони, а и с празник в театралната зала ("Любов, любов, любов" на Камерна сцена "Миракъл" и "Жена без значение" – на Голямата сцена), който всъщност може да продължи в някой от дните на изброените три месеца.

Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт.