Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Елена Сиракова изпраща 2020-а с успешен миниалбум

Снимка: instagram/vselena.sirakova

Певицата Елена Сиракова е обзета от коледното настроение, подготвя подаръци hand made и дори е намерила време да направи първи стъпки в овладяване на изкуството на плетките (засега – чорапи). Преди дни пък тя се включи в кампанията на WWF за защита на мечките.

„Щастлива съм, че въпреки особените обстоятелства, при които премина годината, ми се случиха важни неща като артист и като човек“, отбеляза пред Радио София певицата.

Връх е издаденият  миниалбум Галактики, направен с аранжиментите на Trombobby.

Елена получава много положителни отзиви за албума с 6-те трака: Бледа луна, Достатъчно добра, Знаци, Галактики, Ти си, Мисля за теб. 

Така че й пожелаваме да запази посоката и активността си и през 2021-ва.

Чуйте разговора на Мартен Роберто с Елена Сиракова.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Малко цвят на бузите и устните и подчертани вежди и мигли са подходящ грим за ежедневието

Мина Маркова се занимавам както с грим, който е за филми, музикални клипове, фотосесии, така и за различни видове събития. Тя казва, че естеството на работата ѝ е да накара хората да се чувстват красиви по свое му, да се усещат добре в кожата си. " Любовта към изкуството и към естетиката идва от моя пра-пра-дядо, който е бил скулптор. Той има..

публикувано на 28.08.24 в 13:19
Проф. Атанас Карафезлиев с деца в неговия майсторски клас

Рекорден брой участват в V Лятна академия за духови инструменти

Точно по средата на петата Лятна академия за духови инструменти, в ефира на пред БНР-Радио София се пренесохме в Копривщица и се убедихме в приповдигнатото настроение на града. В Лятната академия участват рекорден брой (47) музиканти от училища по изкуствата в страната, от Музикалната академия, разказа проф. Атанас Карафезлиев, първи тромбон на..

публикувано на 28.08.24 в 11:45

Как още мъжете могат да поддържат психичното и емоционално си здраве?

Васил Калудов и Велин Марков водят мъжки групи за психично и емоционално здраве. Основната им цел е предоставяне на пространство за мъжете да изследват своята автентичност и мъжественост и да се свържат с вътрешните си ресурси, в подкрепата на други мъже.  "Аз през живота си нямах много достъп до мъжката енергия , често съм бил в женски компании и..

публикувано на 28.08.24 в 11:30

Облаци в небето, в София - до около 29°

Въздушната маса над страната днес ще остане неустойчива. Още преди обяд над Източна България, а около и след обяд над по-голямата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност . На места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Има условия и за градушки. Вятърът временно ще се..

публикувано на 28.08.24 в 07:20
Ванча Дойчева и проф. Димитър Шойлев

Адресите на любовта – Ванча Дойчева и проф. Димитър Шойлев

"Ние сме като двете половинки на една ябълка", казва актрисата за съпруга си, известния хирург-ортопед. Когато се запознават, той не подозира, че красавицата със сини очи по която хлътва на мига, е звезда на Народния театър. По онова време Димитър Шойлев от десет години работи и специализира в Полша при прочутия ортопед акад. Адам Груца и..

публикувано на 27.08.24 в 21:13
Доц. д-р Костадин Коларов и професор Игор Кононенко

Пране на пари и тероризъм - нова специалност в НБУ

"Противодействие на изпиране на пари и на финансиране на тероризма" е най-новата магистърска програма, разработена от Департамент "Национална и международна сигурност" в сътрудничество с Департамент "Икономика" на Нов български университет. Целта на програмата е да предложи обучение на широк кръг от потенциални студенти – служители в държавната..

публикувано на 27.08.24 в 18:31