Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Работа през LinkedIn - добре е да поддържаме активен профила си

По последни данни има над 800 хил. български потребители, регистрирани в LinkedIn, коментира Виктор Стоянов, като над 30 хил. от профилите са на фирми или потенциални работодатели.

Виктор е един от българите с най-много последователи в най-голямата професионална мрежа в света. Той използва професионално платформата и ежедневно публикува размислите си по различни въпроси. Работи по европейски проекти към Министерство на регионалното развитие, автор е и на книгата "Кула от лъжи".

"Всеки се стреми да се представи като професионалист във своята сфера. Има голям брой от специалисти по човешки ресурси, които следят мрежата и в подходящ за тях момент предлагат работа на избрани таланти, които са открили“.

Според Виктор можеш да намериш работа благодарение на LinkeIn, стига да поддържаш активно профила си:

„Основното е да сме честни със себе си и да успеем да се представим по обективен и в същото време представителен начин“


БНР подкасти:

Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Изградиха достъпно съоръжение на един от входовете на Южния парк

„Достъпна градска среда за „Триадица“ е един от проектите, който беше отличен от Центъра за развитие на човешките ресурси. Той е изготвен по програма „Европейски корпус за солидарност“ . Зад проекта стои името на Емил Марков . В предаването „Ритъмът на столицата“ той обясни, че целта е да се улесни достъпа на столичани в градската..

публикувано на 09.12.22 в 21:38

Наградиха 30 проекта по програмите „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“

Днес, Центърът за развитие на човешките ресурси присъжда награди на училища и неправителствени организации за изпълнени проекти по програмите „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ . През 2022 г. се навършват 35 години от създаването на Програма „Еразъм“ - най-голямата и успешна европейска програма за образование, обучение, младеж..

публикувано на 09.12.22 в 19:55

Младежи от четири държави обсъдиха идеи за иновации в сферата на въглищните региони

Регионалната конференция „Panda Labs младежи за справедлив преход“ събра в София между 4 и 6 декември, млади предприемачи, природозащитници и изобретатели от няколко балкански държави. Събитието се организира от програмата на WWF за иновации - Panda Labs. Във форума бяха поканени 55 ученици и студенти от България, Северна..

публикувано на 09.12.22 в 18:35

“Правилно ли е това, FIFA?” - българска кампания задава неудобни въпроси за Световното в Катар

Световното първенство по футбол, което се провежда в Катар се превърна в една от най-обсъжданите теми в световен мащаб. Много медии разкриха нарушения над правата на ЛГБТ+ общността, както и работещите в държавата мигранти . Това е причината фондация GLAS да стартира кампания, която насочва вниманието към въпроси, свързани със защитата на..

публикувано на 09.12.22 в 17:28

Нови книги от базара и фестивала - истории, пътешествия, поезия срещу войната

Това издание на "Късното шоу" с Даниел Ненчев е посветено на книгите, четенето, новите издания, авторите, базара в НДК и литературния фестивал там. Слушайте епизода тук: В момента в София се провежда 49-то издание на Международния панаир на книгата . Кремена Димитрова разказва за фестивала, който тази година се провежда под..

публикувано на 09.12.22 в 17:25

За шести път "Запази Доброто" ще зарадва възрастни и хора с увреждания за Коледа

Кампанията на “Запази Доброто” стартира отновo. За шести път по случай Рождество Христово , доброволци от София организират благотворителна инициатива в подкрепа на деца и лица с увреждания, а и на възрастни хора в неравностойно положение. Всеки може да се включи в кампанията с пакетирани хранителни продукти с дълъг срок на годност и..

публикувано на 09.12.22 в 16:13

"Коледна елха под наем" спасява дървета от изсичане

Коледна елха под наем? Това явление не е ново, но в България за първи път то не е широко популяризирано. Наемането на елха дава възможност на хората да се порадват на дръвчето без то да бъде отсечено. А след празниците елхата ще бъде върната в разсадника. За тази кампания подробности в ефира на Радио София разказа Карина Гичева. "След като..

публикувано на 09.12.22 в 15:49