Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Хубавата Олга откри „Хубава работа“ - новата рубрика на Радио София

Олга Василевска
Снимка: Личен архив

Олга Василевска иска и умее да говори за съвременните хора, които едновременно работят, родители са и намират своя път в живота.

В това ще се убедим в нейната рубрика, наречена позитивно но и двузначно „Хубава работа“.

В нея ще се представя динамичното всекидневие на млади професионалисти, разказа самата Олга в студиото на Радио София. Как успяват да комбинират професионалното развитие с пълноценен личен живот.

Ще търсим и научаваме откровената гледна точка на нашите гости, допълни тя.

Време е да уточним, че Олга Василевска е именно такава работеща българка. Мажоритарен собственик и управител е на голяма спедиторска компания. Поема бизнеса на 24 г. след неочаквана загуба на баща си. Отличена е в класацията на Форбс 30 под 30. Майка на две деца.

„Мисля, че това е най-интересно – откриването на самия себе си чрез работата и предизвикателствата“, казва тя и с усмивка признава, че е разбрала важността на откритостта и искреността в общуването и че като мениджър е открила строгия си глас.

Олга Василевска пристъпи към рубриката на скорост. И представи Алекс Николова – визуален артист и илюстратор. Докато слуша Радио София днес, тя рисува. И  то как…

А защо формулата за успешен и развиващ се бизнес може да се илюстрира с трикрако столче, ще научите, ако чуете разговора на Ива Дойчинова с Олга Василевска.

Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Зрители „влизат“ в творби от огледалния свят на Петър Маламат

Въздействащи арт огледала, създадени от художника Петър Маламат , ще бъдат показани в изложба, която се открива в сряда (19 май) от 18 ч. в Общинския културен институт „Красно село“ (ж.к. Хиподрума, бул. „Цар Борис III“ 41) Експозицията е озаглавена „Огледален свят“ . Показаните творби са различни като форма и обработки огледала, с..

публикувано на 17.05.21 в 12:26
Лабрадорите са чудесни кучета-асистенти

Кучетата могат да бъдат герои по много начини

Oткрай време кучетата са помагали на хората както като пазачи на домовете и стадата им, така и като помощници в лова. Сега има много повече длъжности, за които се подготвят. Те са кучета водачи, които помагат на незрящи хора и такива с увреждания или кучета, които служат в армията и полицията и съдействат за намирането на наркотици и експлозиви. По..

публикувано на 17.05.21 в 11:54

Студентски град: много места за забавления, недостатъчно - за четене

Проблемите в Студентски град не са свързани само с общежитията на младите хора. Въпреки името си, това не е градче на и за студентите, а хибрид с жилищен квартал. Част от неблагополучията са свързани с липси – на паркинги, на зелени площи, на места за учене, дори на улично осветление. Поне това показва проучване на сдружението „Студенти в..

обновено на 17.05.21 в 10:34

Стереотипи и реалности за живота в Студентския град

Тази седмица в „Събуди се, София“ обръщаме внимание на Студентския град – на условията в които младите хора не само учат, но и живеят. Доволни ли са студентите, които са настанени в общежитията на университетите, нуждаят ли се квартирите от ремонт, има ли библиотеки, книжарници и достатъчно места за отмора? Анкета за това направи Михаил..

публикувано на 17.05.21 в 09:15

Слънце и следобеден дъжд

Днес ще бъде предимно слънчево. Купесто-дъждовна облачност ще се развива главно над Северозападна България и там ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. Вятърът ще бъде до умерен от югозапад, в Дунавската равнина от запад. Максималните температури ще бъдат между 23 и 28 градуса, за София 23, по Черноморието 23-25, в северните..

публикувано на 17.05.21 в 07:37
Паметникът на Раковски и параклисът във Военна академия

Радио София гостува на Военна академия "Георги С. Раковски"

Военна академия „Г. С. Раковски“ е най-старото висше военно училище в България. Създадена е със Закон на 1 март 1912 г., приет от 15-то Народно събрание. Тя има принос не само за оформянето на офицерския корпус, но и за изграждането на новата българска държава в духа на европейските ценности.  Военна академия „Г. С. Раковски“ е водеща национална..

обновено на 16.05.21 в 17:22

Изложба на Фонд 13 века България

На 19 май 2021 от 18.00 часа в Галерията на открито на Столична община, разположена на пешеходния надлез над бул. „България“ до НДК в София, ще бъде открита изложба „40 години НДФ „13 века България“. Мисия дарителство“, по повод 40-годишнината от създаването на Национален дарителски фонд „13 века България“. През 2021 Фондът отбелязва 40-годишнината си..

публикувано на 16.05.21 в 13:55