Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Инж. Стоян Братоев: Взели сме мерки след подобен инцидент, на третия метродиаметър ще има стъклени прегради на пероните

Преди няколко години имахме подобен случай. Оттогава намалихме скоростта на влака от 60 на 40 км/ч при влизане на влака в метростанцията. Направили сме каквото трябва, но... – добре е, че човекът е оцелял. Така директорът на столичния "Метрополитен"..

публикувано на 07.03.16 в 17:43

Засилен пътникопоток на Централна автогара в София преди почивните дни

Над 15 хиляди души са напуснали столицата през Централна автогара София, преди четирите почивни дни за Националния празник на България - 3 март, каза за Радио София Галя Топалова, председател на Националното сдружение на автобусните превозвачи. Над 25..

публикувано на 02.03.16 в 20:03

Паркирането в Синя и Зелена зона няма да се плаща на 3 и 4 март

На 3 и 4 март (четвъртък и петък) "Синя" и "Зелена" зона за почасово платено паркиране няма да работят, съобщават от Центъра за градска мобилност. На 5 март (събота) „Синя" зона ще работи с обичайното си работно време от 08.00 до 14.00 часа.

публикувано на 01.03.16 в 09:48

Гръцките фермери изтеглиха тракторите си от границата

Всички трактори на протестиращите гръцките фермери, които в продължение на повече от месец блокираха движението и пречеха на нормалния трафик през българско-гръцката граница, бяха изтеглени днес от ГКПП "Кулата-Промахон". Изтеглянето на част от..

публикувано на 29.02.16 в 18:26

Шефът на транспортната комисия прати писма до гръцки депутати за блокадата на границата

Председателят на транспортната комисия в Народното Събрание Настимир Ананиев изпрати писма до свои колеги от гръцкия парламент във връзка с блокадите на границата. В тях той пише, че въпреки осъществената връзка между членове на двете правителства..

публикувано на 25.02.16 в 18:25

Пак пълна блокада на Кулата

От 18.00 часа през ГКПП Кулата - Промахон не се пропускат моторни превозни средства. По-рано през деня там бе ограничено движението и на ТИР-овете. Останалите пунктове са на нормален режим, съобщиха от МВР. Пред Радио София изпълнителният..

публикувано на 23.02.16 в 19:13

Българите са готови за контраблокада, ако гръцките фермери се почерпят и отново затворят граничен пункт

Стачкуващите в Гърция фермери затвориха отново за кратко граничния пункт Кулата - Промахон. От МВР съобщиха, че е спряно пропускането на товарни автомобили към България. По данни на гръцката полиция, пропускането на товарните автомобили трябваше да..

публикувано на 22.02.16 в 17:35

На "Маказа" е по-спокойно, отколкото на другите КПП-та по границата с Гърция

Български превозвачи блокираха тази сутрин и ГКПП "Маказа". Движението на всички автомобили е спряно като сутринта два микробуса, няколко автомобила и един бетоновоз препречиха входа на граничния пункт. Няма колона от чакащи ТИРове от българска..

публикувано на 18.02.16 в 17:50

Българските превозвачи готвят блокада и на пунктовете при Маказа и Златоград

Българските превозвачи готвят блокада и на пунктовете при Маказа и Златоград, обяви   пред Радио София Илиян Филипов - член на Управителния съвет на Съюза на международните превозвачи. След "Кулата", тази сутрин превозвачите блокираха и граничния..

публикувано на 17.02.16 в 18:03

Сериозни глоби ако карате без винетка

Глоба в размер на 3000 лева е наложена на шофьор на товарен автомобил за това, че е бил хванат да кара без винетка. Управляваният от него „Камаз" е бил проверен от пътните полицаи на Чепеларе. Органите на реда установили, че товарният автомобил се..

публикувано на 15.02.16 в 12:19