Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Пуснато е движението по обновен участък на бул. "България" в София

Движението по обновеното трасе на столичния бул. “България“ в участъка от "Тодор Каблешков“ до “Гоце Делчев“ в посока център е възстановено от днес. Трасето е цялостно обновено с поставяне на хидроизолация при пешеходните подлези, метална мрежа на пътните..

публикувано на 30.07.20 в 08:13

До 10 дни приключва ремонтът в участъка на бул."България" до "Бояна"

До десетина дни трябва да приключат ремонтните дейности в участъка от бул. “България” между бул. “Тодор Каблешков” и ул. “Кумата” в кв. "Бояна", съобщи пред Радио София заместник-кметът на столичния район “Витоша” Кънчо Кънев. Работи се по..

публикувано на 29.07.20 в 18:45

Протестиращи блокираха централни кръстовища в столицата

Протестиращи са затворили ключови кръстовища в София. Затворен за движение е "Орлов мост", където са се събрали група младежи. Те са седнали на пътното платно, някои играят футбол. Множеството скандира "Оставка". Затворен за движение е бул. "Цариградско..

обновено на 29.07.20 в 17:16

Протестите през погледа на таксиметровите шофьори

Извън недоволството на хората, които протестират, както и основанията за него, протестите създават сериозни проблеми на шофьорите от градския транспорт, както и на таксиметровите шофьори, а и всички останали участници в движението в моментите след..

публикувано на 28.07.20 в 18:55

Състоянието на велоалеите в "Триадица" не е задоволително

Общото състояние на велоалеите в столичния район “Триадица” не е задоволително по няколко причини, заяви пред Радио София районният кмет Димитър Божилов: "Първоначалната им реализация е била в рамките на основни ремонти на булеварди, особено в частта..

публикувано на 27.07.20 в 18:22

България иска отварянето на още ГКПП-та с Гърция

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева е поставила въпроса за по-бързото възобновяване работата от страна на Гърция на възможно най-голям брой гранични пунктове на общата ни граница, където към момента заради въведените гръцки..

публикувано на 27.07.20 в 16:49

Допълнителни пътни проверки през почивните дни

През почивните дни ще има допълнителни проверки по пътищата. Те ще са основно в пиковите часове, съобщи инспектор Николай Крушарски. Той уточни, че в определени райони бъдат разположени допълнителни екипи. Ще се следи за превишена скорост, за употреба на..

публикувано на 24.07.20 в 12:29

Поставят колчета за безопасност до пешеходни пътеки

Започна монтаж на физически ограничители в зоните преди пешеходните пътеки по основни булеварди на София, съобщиха от Столичната община. Целта е да се гарантира по-добра видимост на водачите към пешеходните пътеки и безопасността на..

публикувано на 24.07.20 в 08:56

Възстановиха пропускането на товарни автомобили през ГКПП "Капитан Петко войвода"

Възстановено е пропускането на товарни автомобили през ГКПП "Капитан Петко войвода" - "Орменион" в двете посоки, съобщават от Главна дирекция "Гранична полиция". Товарни автомобили преминават и през ГКПП “Кулата” - “Промахон”, където трафикът е..

публикувано на 23.07.20 в 18:55
Център за градска мобилност

Отложиха програмата за паркинги с частни инвестиции

Столичните общинари отложиха за есента приемането на програмата за изграждане на паркинги с частни инвестиции. Сред мотивите за подобно предложение са нарастващия брой автомобили в града и решаването на проблемите с намирането на места за паркирането..

публикувано на 22.07.20 в 18:35