Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

СОС обсъжда два проекта за промени в Наредбата за организация на движението

Два проекта за изменение на Наредбата за организация на движението на територията на Столичната община се дискутират от комисиите към Столичния общински съвет през тази седмица. Едното предложение е на независимия общински съветник Борис Бонев , в..

публикувано на 14.07.20 в 17:47

Затварят нов участък от бул. "България"

На 15 юли (сряда) ще бъде затворено за рехабилитация дясното платно на бул. "България" в посока Бояна в участъка от бул. "Тодор Каблешков" до Околовръстен път.  На същия ден сутринта ще бъде отворен за движение участъкът на булеварда от Околовръстен път..

обновено на 14.07.20 в 14:16
Последната тежка катастрофа на автомагистрала „Тракия“ отне 5 човешки живота

Платната на магистралите трябва да се разделят с бетонни блокове

Разделителната ивица между платната на магистралите не бива да бъде с мантинела. Това е един съществен проблем, заради който продължават да стават катастрофи като тази на автомагистрала „Тракия“, при която загинаха 5-има души от навлизане на ТИР в..

публикувано на 13.07.20 в 18:31

Колко полезни са всъщност буферните паркинги в София

От петте буферни паркинга, разположени по станции на метрото, които стопанисва Центърът за градска мобилност (ЦГМ), запълняемостта се движи в границите на 75-85% , т.е. около две трети от паркинга се запълва с автомобили. Единствено буферният паркинг..

публикувано на 13.07.20 в 13:49

Движението в участък от АМ "Тракия" ще се извършва в една лента

От днес до 16.00 часа, движението от 80 км до 55 км на автомагистрала "Тракия", в посока София, ще се осъществява в една лента заради почистване на тревните площи в средната разделителна ивица, съобщават от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура". В..

публикувано на 10.07.20 в 08:51

Гърция тества за Covid-19 всички преминаващи през „Кулата”

От сряда на граничен пункт „Кулата” – „Промахон” въведоха 100-процентово тестване за Covid-19 на пътуващите. Това все още не е официално заявено от гръцките власти. Уведомено е само за медицинското присъствие на пункта, пише БГНЕС. Сутринта..

публикувано на 09.07.20 в 10:10

Ако от бурята сте изгубили автомобилни номера, обявете го в полицията

Собствениците на автомобили, чиито номера са били изгубени в бурята преди два дни в София, могат да отидат в полицията и да ги обявят за изгубени. Това съобщи началникът на "Пътна полиция" към СДВР комисар Любомир Костадинов. След това..

публикувано на 08.07.20 в 17:28

Автобуси към "Дружба" с променен маршрут заради ремонт на водопровод

Във връзка с авария на основен водопровод на бул.“Христофор Колумб“ от Столична община информират, че се налага промяна на маршрути на автобусни линии: От 14.00 часа днес във връзка с отстраняване на възникнала авария на основен водопровод на..

публикувано на 08.07.20 в 13:40
Малко са постъпленията в ЦГМ от продадени билети през последните месеци

От ЦГМ ще разчитат на 15 млн. лв. заем за разплащане на дългове

Центърът за градска мобилност (ЦГМ) има намерение да тегли заем в размер на 15 млн.лв., с който да покрие задълженията си към транспортните оператори, заради възникналите последици от извънредното положение. Според директора Димитър Дилчев е нужно..

обновено на 07.07.20 в 14:31

10-километрова опашка на единствения вход за Гърция – ГКПП „Кулата”

10 километра е опашката на единствения вход за Гърция – ГКПП „Кулата”. Вчера южната ни съседка затвори и ГКПП „Маказа” за туристи от България. Сега оттам могат да минават само българи с трудови договори в Гърция, както и собственици на имоти там. През ГКПП..

публикувано на 06.07.20 в 08:23