Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Нова акция на "Пътна полиция" по пътищата към морето

МВР има готовност да реагира веднага при протести и блокирани основни пътища в страната. Търсят се и допълнителни варианти за осигуряване на нормалното движение, каза Петър Соколов от "Пътна полиция" и уточни, че тези действия се извършват заедно с..

публикувано на 06.08.20 в 17:33

Продължават уличните ремонти в София

Извършват се текущи ремонти по основни улици в район „Искър“ за отстраняване пътни неравности, съобщиха от Столичната община. В момента се работи по ул. „Обиколна“ и ул. „Димитър Пешев“ . През последните две седмици се ремонтираха..

публикувано на 05.08.20 в 13:55

Променените маршрути на автобуси и тролейбуси в София на 5 август

Променени са маршрути по линиите на обществения транспорт заради затворения Орлов мост и кръстовището на бул. „В.Левски“ и кръстовището на бул. „В.Левски“ и бул. „Цар Освободител“, съобщиха за БНР от Центъра за градска мобилност. Маршрутите на..

публикувано на 05.08.20 в 11:10

Над 360 глоби за паркиране в зелени площи през юли

При извършване на контрол по паркиране в зелени площи, градинки и детски площадки през юли са констатирани 368 нарушители, които са получили санкции, съобщиха от Столичния инспекторат.  158 моторни превозни средства са били преместени принудително на..

публикувано на 03.08.20 в 12:51

Промени в столичния обществен транспорт на 3 август

Променени са маршрути по линиите на обществения транспорт заради затворения Орлов мост и кръстовището на бул. „В.Левски“ и бул. „Цар Освободител“, съобщиха за БНР от Центъра за градска мобилност. Маршрутите на автобусни линии 9, 72, 75, 76,..

публикувано на 03.08.20 в 09:50

Промени в движението на столичния транспорт

Поради затваряне на кръстовището на „Орлов мост“ от протестиращи граждани е затруднено движението по бул. “Драган Цанков“, „Алея Яворов“, бул. “Ситняково“, „Шипченски проход“, „Ген. Данаил Николаев“, бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“, съобщават..

публикувано на 31.07.20 в 10:37
арх. Димитър Данчев

Димитър Данчев: Реагираме на сигналите за дървета, закриващи пътни знаци

Има проблеми около видимостта на пътните знаци в различни части на столицата, каза пред Радио София архитект  Димитър Данчев , директор на дирекция “Зелена система” в Столичната община. Във всички райони и квартали се следи състоянието на дърветата..

публикувано на 30.07.20 в 18:14

Пуснато е движението по обновен участък на бул. "България" в София

Движението по обновеното трасе на столичния бул. “България“ в участъка от "Тодор Каблешков“ до “Гоце Делчев“ в посока център е възстановено от днес. Трасето е цялостно обновено с поставяне на хидроизолация при пешеходните подлези, метална мрежа на пътните..

публикувано на 30.07.20 в 08:13

До 10 дни приключва ремонтът в участъка на бул."България" до "Бояна"

До десетина дни трябва да приключат ремонтните дейности в участъка от бул. “България” между бул. “Тодор Каблешков” и ул. “Кумата” в кв. "Бояна", съобщи пред Радио София заместник-кметът на столичния район “Витоша” Кънчо Кънев. Работи се по..

публикувано на 29.07.20 в 18:45

Протестиращи блокираха централни кръстовища в столицата

Протестиращи са затворили ключови кръстовища в София. Затворен за движение е "Орлов мост", където са се събрали група младежи. Те са седнали на пътното платно, някои играят футбол. Множеството скандира "Оставка". Затворен за движение е бул. "Цариградско..

обновено на 29.07.20 в 17:16