Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

По-скъпите винетки са в продажба от утре

От 15 декември започва разпространението на винетките за 2016 г, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". В дистрибуторската мрежа ще има около 2 млн. винетки, а до края на януари над 4,7 млн. стикери от различните видове и за различните..

публикувано на 14.12.15 в 17:22
Магистрала

Депутатите одобриха тол таксите за камионите и електронните винетки за колите

Парламентът прие на второ четене промени в Закона за пътищата, които уреждат въвеждането на смесена система от тол такса за тежкотоварните автомобили и електронна винетка за леките. Условията, редът и правилата за изграждане и функциониране на смесена..

публикувано на 11.12.15 в 13:09
Мобилно приложение LIMA

Мобилното приложене на АПИ спечели награда за пътна безопасност

Безплатното мобилно приложение LIMA на Агенция „Пътна инфраструктура“ спечели Годишната награда за пътна безопасност в категория „Държавна администрация“. Отличието бе връчено на председателя на Управителния съвет на АПИ инж. Лазар Лазаров. За пети..

публикувано на 11.12.15 в 11:08
Центърът за ведионаблюдение на района около НДК е в подлеза на двореца

Видеоналбюдението на района около НДК ще започва от бул. "Арсеналски"

Ремонтът на парковото пространство около Националния дворец на културата продължава, като той е разделен на два етапа. До края на годината трябва приключи първата част, а от следващата година започва ремонта на площад „България“ пред НДК, което е..

публикувано на 09.12.15 в 18:25
Момент от подписването на меморандума

Столичната община намери партньори за стимулиране и улесняване на електротранспорта

„ Столична община работи изключително сериозно по темата за намаляване на вредните емисии на атмосферния въздух.  Във всяка една от сферите имаме разработени програми и разбира се една от най-важните сфери - това е транспортът ", каза кметът на София..

публикувано на 07.12.15 в 17:37

155 фиша или актове са съставили от Столичния инспекторат в жк "Лагера" от началото на седмицата

155 констативни протокола са издадени за неправилно паркиране от началото на седмицата само в столичния район "Красно село". Това съобщи инж. Веска Георгиева, директор на Столичния инспекторат. Засилените проверки за неправилно паркиране в..

публикувано на 04.12.15 в 17:25

БДЖ: Зимата няма да ни изненада

БДЖ обяви готовност за предстоящия зимен сезон. Проведени са необходимите търгове по Закона за обществени поръчки, набавени са материали, необходими на подвижния състав за снегопочистването. Смятам, че зимата няма да ни изненада, каза пред Радио..

публикувано на 24.11.15 в 19:31

300 снегорини ще чистят снега в столицата

300 снегорини ще чистят снега в София през предстоящата зима, а според новите договори, които общината е сключила с фирмите, наети за снегопочистването на града, санкциите са чувствително завишени. Те са с от два до пет пъти по големи в..

публикувано на 23.11.15 в 18:35

Повишени мерки за безопасност са въведени по летища, автогари и жп гари

Ръководството на Националната компания Железопътна инфраструктура е разпоредило повишена бдителност и е дало допълнителни указания за действия при нередности, пътници със съмнително поведение и изоставен багаж по жп гарите в страната още в..

публикувано на 19.11.15 в 17:50

Годишните винетки за леките коли поскъпват почти с 50% и стават 97 лв.

С решение на Министерския съвет беше изменена Тарифата за таксите, които се събират от Агенция "Пътна инфраструктура" и след извършени проучвания беше определен нов размер на винетни такси за 2016 г., съобщи пресслужбата на кабинета. Размерът на..

публикувано на 11.11.15 в 12:38