Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Възможни са затруднения при продажбата на е-винетки

Днес между 16.00 ч. и 18.00 ч. са планирани дейности по актуализации на електронната система за събиране на пътни такси – винетки и тол. Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни..

публикувано на 31.08.20 в 08:15

Нова линия и промени в маршрутите заради протестите

От 28 август Центърът за градска мобилност въвежда промени в организацията на обществения градски транспорт, чиято цел е да подобри обслужването в районите, в които има протести Разкрива се временна автобусна линия № 5-ТБ , със следния маршрут: от..

публикувано на 28.08.20 в 08:05

E-винетката трябва да е активна до 5 минути след купуването ѝ

Eлектронната винетка трябва да е активна до 5 минути след купуването й, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура", която прави това уточнение по повод констатиран случай на купена винетка от пункт на партньорската мрежа на национален доставчик на..

публикувано на 27.08.20 в 12:18
Снимката е илюстративна

Ограничено движение по пътя София-Кюстендил заради катастрофа

Временно движението по пътя София - Кюстендил в района на Перник се осъществява в една лента в посока Кюстендил, съобщиха от АПИ. Промяната е наложена заради пътнотранспортно произшествие. Движението се регулира от пътната полиция.

публикувано на 26.08.20 в 09:21
Кметът на Сливница Васко Стоилков

Със скоростната линия, Сливница ще стане част от столицата

Голяма част от жителите на Община Сливница пътуват за работа до София всеки ден. “Скоростната линия ще преобрази Община Сливница, ще станем съвсем друг тип община. Със скоростната жп линия ще се увеличи и населението на нашата община, защото и в момента..

публикувано на 25.08.20 в 18:47

Изграждат пътните възли "Горубляне" и "Младост"

Строителството на Южната дъга от Околовръстния път на София, между пътен възел „Горубляне“ и пътен възел „Младост“, се изпълнява в срок, заяви столичният кмет Йорданка Фандъков а. Тя посочи, че се очаква движението в затворения участък да бъде..

публикувано на 25.08.20 в 10:34

Промени на движението по бул. „Асен Йорданов“

Заради рехабилитация на бул. „Асен Йорданов” от бул. „Шипченски проход“ до бул. „Христофор Колумб“ е въведена промяна в организацията на движение, съобщават от Столичната община. От днес до 14 септември /включително/ се забранява влизането на пътни..

публикувано на 25.08.20 в 08:32

Приключва ремонтът на част от столичния бул. „Асен Йорданов“

Ремонтът на северното пътно платно на бул. "Асен Йорданов", между бул. "Цветан Лазаров" и бул. "Шипченски проход", завършва днес. От 25 август започва работата по южното платно в участъка. Вече е положен новият релсов път и се работи по трамвайното..

публикувано на 24.08.20 в 08:03

Пускат отсечката между "Горубляне" и "Младост" на околовръстния път до 10 септември

Движението по Южната дъга на Софийския околовръстен път, в участъка между пътен възел "Горубляне" и пътен възел "Младост", ще бъде възстановено до 10 септември, както е по график, съобщават от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура". Инвестицията е..

публикувано на 20.08.20 в 14:57

Пет минути минимален интервал за третата линия на метрото

Първият етап от третата линия на столичното метро ще бъде пуснат в експлоатация в средата на следващата седмица. Влаковете ще се движат в участъка от бул. “Владимир Вазов” през центъра до “Красно село” - 8 километра с осем станции, обясни пред Радио..

публикувано на 20.08.20 в 09:28