Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Автоматичните прегради монтират и по първата линия на метрото

Автоматичните преградни врати на метростанциите „Опълченска“ и „Стадион Васил Левски“ вече са монтирани, съобщават от Столичната община. Те са въжени и се вдигат нагоре, когато влакът спре.  Поставянето на този вид прегради е част от пилотен проект,..

публикувано на 15.09.20 в 14:12

Затварят за три часа тази нощ тунел “Витиня на АМ “Хемус“

От 0.30 ч. до 3.30 ч. на 15 септември ще бъде ограничено в двете посоки преминаването в тръбата за Варна на тунел „Витиня“ на автомагистрала „Хемус“, съобщават от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). Причината са ремонтно-възстановителни..

публикувано на 14.09.20 в 17:46

Възстановява се движението по обновения бул. „България“

По обновения участък на бул.“България“ - от бул.“Тодор Каблешков“ до Околовръстен път в посока център, ще бъде пуснато движението в събота, 12 септември, съобщават от Столичната община. Положен е последният износващ пласт асфалт по трилентовото..

публикувано на 11.09.20 в 17:25
По околовръстното това не е рядка гледка

Оптимизират преминаването през кръстовището на Самоковско шосе с околовръстното

Въвежда нова организация на движението на кръстовището на ул. „Самоковско шосе“ със Софийския околовръстен път, съобщиха от Столичната община. Целта е да се увеличи пропускателната способност на кръстовището. Обособяват се допълнителни ленти..

публикувано на 09.09.20 в 17:29

Възстановяват движението по бул. „Монтевидео“ до 15 септември

В момента се изгражда последният  участък от бул. „Монтевидео“ - от ул. „763“ до ул. „ Академик Константин Пашев“, показа проверка на кмета на София, съобщават от Столичната община.  Новото трасе на булеварда включва четири ленти за движение..

публикувано на 08.09.20 в 16:38

Пускат движението по Околовръстното между кв. “Младост“ и кв. "Горубляне“

Възстановено е движението в участък от Софийския околовръстен път между кв.“Младост“ и кв.“Горубляне“ от днес, съобщиха от Столичната община. Движението на превозните средства е пуснато по една лента в посока в новоизграденното южно пътно платно...

публикувано на 07.09.20 в 09:35

Пускат движение по ул.“Златните мостове“ от 5 септември

Приключват асфалтовите работи в участък от южното пътно платно на бул.“Тодор Каблешков“ и от 5 септември ще бъде отворена за движение ул.“Златните мостове“, която излиза на бул. „Тодор Каблешков“. На кръстовището е поставена светофарна уредба за..

публикувано на 04.09.20 в 15:45

"Орлов мост" и кръстовището пред Ректората са с възстановено движение

Около 3 ч. тази сутрин палатковият лагер на „Орлов мост” е бил разчистен. Служители на Столична община разчистват района от поставените кашпи. Освободено е и кръстовището пред Ректората на Софийския университет. Според кадри, разпространени в..

публикувано на 03.09.20 в 07:49

Временно е спряно движението по трамвайни линии 20 и 22

Движението по трамвайни линии 20 и 22 временно е спряно заради провеждането на протести. За осигуряване на придвижването на хората от районите, които обслужва трамвайната линия, се разкрива временна автобусна линия  22ТМ. Тя се движи с маршрут от „Западен..

публикувано на 02.09.20 в 10:47

ЦГМ зарежда транспортните карти на учащите без допълнителни документи

Всички ученици и студенти могат да заредят картите си за пътуване в градския транспорт за септември и октомври, без да показват документ за записана нова учебна година. Необходимо е само да предоставят лична карта или лична ученическа карта. По този начин..

публикувано на 01.09.20 в 18:45