Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Вашият глас

Снимка

Всеки вторник и петък от 11.00 часа "Вашият глас" отразява проблемите на жителите на София и търси техните решения.

Ако институциите не обръщат внимание на проблемите, с които се сблъсквате в столицата и не можете
да намерите решение в софийските неволи, потърсете ни и ние ще се свържем с отговорните органи.

Предаването водят Полина Начева и Мария Илиева.

Пишете ни във фейсбук страницата на Радио София, на имейл glas@bnr.bg
или ни потърсете на телефон 02 9336 200.


Публикации

Унищожени са десетина млади дръвчета на ул. "Раковски"

Около 10 млади дръвчета са били пречупени, вероятно от хулигани, на столичната улица "Г. С. Раковски", в близост до Френската гимназия. Фиданките са посадени преди около две години и са се развивали добре. Били са обезопасени със заграждения. Подобни..

публикувано на 10.07.19 в 14:45

Изграждат стрийт фитнес до 130 СУ "Стефан Караджа", но ако се намери финансиране

В предаването "Вашият глас", в което правим опит да помогнем на столичани в диалога им с институциите, тази седмица говорим за детските площадки в район „Подуяне“. С екипа ни се свърза слушателка на Радио София, която изрази желанието си старите..

публикувано на 28.06.19 в 15:50

Наталия Стоянова: Търсят се подходящи терени за паркинги в "Слатина"

Днес в предаването "Вашият глас" говорихме за липсата на места за паркиране в столичния район "Слатина". Проблемът засяга не само тази част на София , но жителите на "Слатина" ни потърсиха, с молба да им помогнем с алтернатива за паркиране.  Потърсиха..

публикувано на 25.06.19 в 14:24

Безвредни ли са препаратите, с които обработват зелените площи срещу комари

В предаването "Вашият глас" с нас се свърза Ваня Пръвова, която разказа че всяка нощ около 01:00 часа на площад "Руски паметник" спира камион, който по думите ѝ пръска срещу комари. Жената живее в кооперация наблизо и твърди, че се усеща миризма и да се..

публикувано на 24.06.19 в 11:02

Над 24 часа престой на буферен паркинг "излиза солено"

Услугата "Паркирай и пътувай" в столичното метро привлече вниманието на "Вашият глас", след като с предаването се свърза слушателят Траян Калнаков. На 17 май паркира автомобила си на буферения паркинг на метростанция "Бели Дунав". След като отива на..

публикувано на 18.06.19 в 14:10

Ремонтират разрушения тротоар на ул. "Атанас Далчев"

Тази седмица с екипа на предаването ни „Вашият глас“ се свърза слушател на Радио София, който ни разказа, че част от тротоара на ул. „Атанас Далчев“, в столичния квартал „Изток“, е в доста лошо състояние, плочите са изпочупени, а заради паркиращите..

публикувано на 14.06.19 в 12:28
Топките, които би трябвало да отблъскват враните

Агресивни врани, гнездящи край детска градина, притесниха родители

В предаването „Вашият глас“ през миналата седмица с екипа ни се свърза слушателка на Радио София, която ни сигнализира, че врани, свили гнездо в района на 69-та детска градина „Жар Птица“ в кв. „Хаджи Димитър“, нападат преминаващите пешеходци. Ина..

публикувано на 11.06.19 в 17:21

Aрх. Ковачев: В проекта за Борисовата градина не се предвижда сеч

В предаването "Вашият глас" днес говорихме за подробния устройствен план на Борисовата градина. Първото публично обсъждане се проведе в сряда вечерта в Университета за архитектура, строителство и геодезия. На него присъстваха авторът на проекта чл...

публикувано на 07.06.19 в 18:14

Ремонтират ул. "Николай Коперник", ул. "Атанас Узунов" - вероятно догодина

Днес в предаването "Вашият глас", в което правим опит да помогнем на столичани в диалога им с институциите, говорихме за столичния район "Слатина", в пределите на който се намира кв. "Редута". Наш слушател ни сигнализира, че една от основните улици..

публикувано на 04.06.19 в 14:46

Проверяват загражденията по автомагистралите заради инцидента с кон

В предаването "Вашият глас" днес говорихме за едно събитие, което се случи в края на трите почивни дни покрай 24 май. В неделя Калоян Йорданов, заедно със своята съпруга и тяхна приятелка, се прибира от морето към София. На излизане от тунела край Ихтиман..

публикувано на 31.05.19 в 14:35