Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заради ремонт променят маршрути на шест автобусни и тролейбусни линии в Стара Загора

Снимка: Община Стара Загора

От днес, 8 юли, до 11 юли 2024 г. се променя маршрутът на движение на няколко автобусни и тролейбусни линии, информират от община Стара ЗАгора.

Причината е извършването на строително-ремонтни дейности на кръстовището на бул. „Цар Симеон Велики“ и ул. „Св. Отец Паисий“ в Стара Загора. Кръстовището е затворено до 15 юли 2024 г., включително, заради ремонт, извършван от държавното водоснабдително дружество „В и К“ на компрометирани участъци.

Повече по темата тук: https://www.starazagora.bg/bg/novini/do-15-yuli-se-zatvarya-tsentralno-krastovishte-v-stara-zagora.

Община Стара Загора уведомява за промяна на маршрута на общо 6 линии.

Автобусни линии № 14, № 17, № 51 и № 34 ще се изпълняват по обходен маршрут: ул. „Ген. Столетов“, ул. „Д-р Т. Стоянович“, ул. „Димчо Стаев“ и ул. „Ген. Гурко“ – в двете посоки.

Тролейбусни линии № 26 и № 36 ще се изпълняват по обходен маршрут: ул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Димчо Стаев“ и ул. „Ген. Гурко“ – в двете посоки.

Спирките, които няма да обслужват автобусни линии № 14, № 17, № 51 и № 34, са: „Нако Шоколада“, „ЕВН“ и „Отец Паисий“ (на ул. „Св. Отец Паисий“ – източна страна).

Спирките, които няма да обслужват тролейбусни линии № 26 и № 36, са: „Пето ОУ“ и „Св. Отец Паисий“ (на ул. „Св. Отец Паисий“ – източна страна).

Община Стара Загора се извинява за причиненото неудобство!


По публикацията работи: Иван Славов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ограничения заради ремонт по пътя Димитровград - Хасково и Пловдив - Хасково

Ограничава се движението по пътищата І-5 Димитровград - Хасково и І-8 Пловдив - Хасково на интервали заради ремонт на електропровод, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). На 8 и 9 юли от 10:00 часа до 10:15 часа ще се ограничи движението по..

публикувано на 08.07.24 в 16:12
Община Стара Загора

Организират обществено обсъждане за дейността на общинско предприятие „ Арт сцена – Стара Загора“

Община Стара Загора организира обществено обсъждане, което ще се проведе на 19 март от 11.00 часа, в Зала 2 на Общинска администрация. Целта е да бъдат дадени подробности за дейността на общинско предприятие „ Арт сцена – Стара Загора“, внесено като..

публикувано на 15.03.24 в 09:54
Община Стара Загора

Предстоят жребии за местата за продажба на мартеници, цветя и валентинки в Стара Загора

Община Стара Загора ще проведат жребии за определяне на търговците, които ще продават мартеници, цветя и валентинки на места, спрямо утвърдената за целта схема. Разполагането на временните преместваеми обекти /ВПО/ е за времето от: - 17.02.2024г. до..

публикувано на 11.01.24 в 11:57

Над 20 улици в Стара Загора с временна организация на движението утре и на 1 октомври

Заради водния проект за утре и вдругиден за над 20 улици в Стара Загора е в сила временна организация на движението, съобщават от Пресцентъра на Общината.  ·По ул. “Димитър Наумов“ в участъка от ул. “Братя Жекови“ до ул. „Христо Ботев“ – частично...

публикувано на 29.09.23 в 16:45

Въвеждат нова организация на движението в квартал „Руски“ в Сливен

Нова организация на движението за пътни превозни средства предстои да бъде въведена в квартал „Руски“ в Сливен от 4 септември, понеделник. Тя е обозначена със съответните пътни знаци. Улиците „Ал. С. Пушкин“ и „Петко Д. Петков“ стават еднопосочни с..

публикувано на 01.09.23 в 15:47

Днес временна организация на движението по 23 улици в Стара Загора

Във връзка с изпълнение на монтажни дейности по проект за реконструкция на водопроводната мрежа в Стара Загора, осъществяван от „Водоснабдяване и канализация" ЕООД по Оперативна програма „Околна среда", към 30 август има временна организация на движението..

обновено на 30.08.23 в 08:58

Временна организация на движението в Казанлък около математическата гимназия утре

Утре, 30.08.2023 г., сряда, в рамките на деня се въвежда временна организация на движение по улиците край ППМГ „Никола Обрешков“ в Казанлък -  ул.„Любомир Каракчиев“, ул.„Орешака“ и ул.“Шейновска“. - В участъка от кръстовището на ул.„Любомир Каракчиев“ с..

публикувано на 29.08.23 в 15:24

До 7 август ще останат затворени участъците в ремонт на ул. "Генерал Радецки" в Казанлък

Времето за поетапно затваряне на участъци от ул. "Генерал Радецки" за подмяна на водопроводната мрежа по проекта на „ВиК" ЕООД – Стара Загора в Казанлък се удължава до 7 август 2023 г., понеделник. Удължава се и срокът на въведената временна организация..

публикувано на 17.07.23 в 16:57
Стара Загора

Затворени улици във връзка с ВиК ремонта в Стара Загора към 18 юли

Във връзка с изпълнение на монтажни дейности по проект за реконструкция на водопроводната мрежа в Стара Загора, осъществяван от „Водоснабдяване и канализация" ЕООД по Оперативна програма „Околна среда", към 18 юли има временна организация на..

публикувано на 17.07.23 в 15:55

Временна организация на движението по ул.„Иван Вазов" в Казанлък

От днес, 17 юли 2023 г., понеделник, се въвежда временна организация на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Иван Вазов" в град Казанлък, както следва: -  в участъка от..

публикувано на 17.07.23 в 15:54