Обновиха интериора в НУ "Димитър Благоев" по проект „Обичам моето училище“

Училището е място, където децата прекарват голяма част от времето си.  Средата определя съзнанието  и моделите на поведение на всяко човешко същество. Тя може да мотивира и вдъхновява децата  или  пък обратното.  „Обичам  моето училище“ е..

публикувано на 20.01.20 в 15:00

Борислав Ангелов: Путин ще остане в руската политика и след мандата си

Руският президент Владимир Путин очевидно иска промяна в политиката на страната във вътрешноикомически план и вероятно на това се дължи изненадваща смяна правителството и премиера Дмитрий Медведев, това заяви в коментар за Радио Стара Загора..

публикувано на 17.01.20 в 08:46

Политолог:Смяната на министрите няма да свали напрежението от управлението

"Смяната на министрите няма да намали напрежението, породено от лошото управление на водата в яз. „Студена“. Тази прогноза в ефира на Радио Стара Загора направи политологът Христо Панчугов. Той изрази съмнение още, че една и съща система на..

публикувано на 15.01.20 в 16:30

Доц. Добри Ярков: Имам амбицията и ще работя Тракийският университет да получи и международен престиж!

Имам амбицията и ще работим с академичното ръководство Тракийският университет да бъде един от водещите университети не само в страната, но и да получи международен престиж! Това заяви в първото си за 2020 година интервю за Радио Стара Загора..

публикувано на 13.01.20 в 11:05

Еленко Божков: "Всички срокове за договаряне на изключения за въглищните централи у нас са пропуснати"

Всички срокове за предоговаряне на изключения за въглищните централи у нас са пропуснати. Това заяви в коментар по темата за бъдещето на комплекса „Марица изток“ енергийният експерт и член на Стратегическия съвет към президента Еленко Божков. По думите на..

публикувано на 10.01.20 в 19:05
Даниел Киряков

Даниел Киряков: Спад в напрежението между САЩ и Иран

Изявлението на президента Доналд Тръмп броени дни след атаката в Багдад, при която загина високопоставен ирански генерал дава ясен сигнал, че Белият дом и Иран са постигнали своите цели. Това заяви в пространно интервю за Радио Стара Загора Даниел..

обновено на 09.01.20 в 20:08

К.Каменова: Това е проект за малките жени от малките населени места с големи житейски истории

Застъпническа кампания, насочена към провокиране на обществен дебат по въпросите на равнопоставеността на половете, организира Центърът за европейски инициативи. Кампанията планира публични събития в общините Гълъбово, Раднево и Мъглиж, както и в..

публикувано на 09.01.20 в 12:56

Художествената галерия Стара Загора обещава много на ценителите през 2020 година

Богата и пълноценна ще бъде 2020 година за любителите на изобразителното изкуство в Стара Загора, съобщи в ефира на Радио Стара Загора Марин Добрев – директор на Художествената галерия в града. Постоянната експозиция, гостуващите автори, размяната на..

публикувано на 09.01.20 в 11:34

България ще бъде с най-висок процент пътища в ЕС, обхванати от ТОЛ системата

Отворени сме за преговори и се надяваме да не се стига до спиране на превозите на 13 януари, защото потърпевши ще са хората, заяви за Радио Стара Загора Петър Захариев, председател на Националното сдружение на автобусните превозвачи /НАСП/...

публикувано на 09.01.20 в 09:10

Забавяне на растежа и на ръста на доходите за 2020г. прогнозира икономист

Рецесия, ако такава се случи у нас, може да настъпи в края на 2020г. или началото на 2021г. и ще зависи от това какво става в ключови икономики като Германия и Италия, както и от политиките на ЕЦБ. Това каза в интервю за Радио Стара Загора..

публикувано на 09.01.20 в 08:45