Eмисия новини
от 13.00 часа

Орлин Павлов с премиера на първия му самостоятелен албум "Още малко..." на големия концерт във Варна

След като Орлин Павлов обра овациите на публиката в София и Пловдив, е ред и на морската ни столица. На 15 октомври във Фестивален и конгресен център - Варна е четвъртата спирка от националното му турне “Още малко…”. Изпълнителят с покоряваща усмивка и завладяващ глас ще представи за първи път пред варненските си почитателите новата компилация, която също носи името “Още малко...”.

На 15 октомври Орлин Павлов ще подари на публиката едно много лично и докосващо преживяване. Певецът обещава концерт, какъвто не е правил досега във Варна. Ще изпълни най-емблематичните си хитове и обичани от всички парчета, както и чисто нови песни от новия албум.

СнимкаДългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната песен “Още малко…” и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика.

Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента „James Bond“, създадена преди години. Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самият Орлин Павлов. Текстове са на: Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов.

Първият самостоятелен албум на Орлин Павлов e на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа. 

Билети за концерта във Фестивален и конгресен център - Варна, можете да купите в мрежата на Eventim.bg.  

Следващата дата от националното турне на Орлин Павлов “Още малко...” е 20 октомври - ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.

Качествената музика и емоция на 15 октомври са гарантирани. На сцената заедно с Орлин Павлов ще излязат десет от най-добрите български музиканти.

Галерия

Още от