Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Община Разлог с две отличия от "Ваканция и СПА Експо 2019"

Община Разлог, съвместно с хотелиери участва в едно от най-важните събития за туристическата индустрия в България -  "Ваканция и СПА Експо 2019". Изложението всяка година привлича водещи български и чуждестранни компании.

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри тазгодишното издание на Международния форум. Тя отдели специално внимание и на щанда на Община Разлог. На него чрез рекламни материали и сувенири са представени забележителности, красиви кътчета, места за отдих и забавления, намиращи се на територията на Община Разлог. 

Разложките традиции, фолклор и кулинарни вкусотии са представени от колоритните „Палавите баби” от село Горно Драглище. С песни, усмивка и добро настроение те посрещат посетителите на щанда, като по своя уникален начин разказват кои са най-тачените празници в Разложко, с какво гощават гостите и кои са традициите, които пазят през годините.


По време на участието си в 36-то издание на най-голямата международна туристическа борса у нас, Община Разлог беше отличена за професионално представяне на интегриран туристически продукт за природа, история, култура.




БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна