Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тиаго: Мачът с Ботев (Пд) е като финал за нас

Тиаго бе избран за № на 35-ия кръг.на Първа лига.
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на ЦСКА-София Тиаго Родригеш все още таи надежди отборът да стане шампион на България. Португалецът бе избран за играч №1 на изминалия кръг, в който вкара на Левски за успеха на „червените" с 2:0. Ето какво каза Тиаго след това.

„Единственото, което чакаме е един финал, в който ще се борим докрай. Надяваме се в края ние да излезем победители и да станем първи. Спокойни сме, но е ясно, че когато играеш в голям отбор напрежение винаги има", заяви Родригеш по повод предстоящия последен кръг, в който ще бъде решена шампионската титла.

„Искаме да играем както трябва, да победим и знаем, че Лудогорец трябва да загуби точки, затова винаги има в такива мачове има малко напрежение. Сега вече трябва да спечелим и, за съжаление, трябва да чакаме Лудогорец да загуби точки. Всеки отбор играе за победи. Мачът с Ботев е един финал и дано ние излезем победители накрая. Нямахме добри резултати срещу Ботев в последните мачове, но ги познаваме добре. Както казах това е един финал", завърши Тиаго.

Двубоите от последния кръг в Първа лига са в петък, 24 май. от 20:00 часа "червените" играят с "канарчетата", а Лудогорец е домакин на Черно море.

Отборът от Разград води със 76 точки - с една повече от ЦСКА-София.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна