Eмисия новини
от 03.00 часа

Биографията на Юрген Клоп излиза на български

Снимка: Premium books

Следващата седмица на книжния пазар в България ще се появи биографията на един от най-успешните футболни треньори в последните години Юрген Клоп.

1 юни 2019 година е паметна дата в историята на Ливърпул. Клубът печели шестия си трофей в Шампионската лига (КЕШ) и е само на един от Милан и второто място във вечната ранглиста. С основна заслуга за успеха, разбира се, е треньорът Юрген Клоп. Германският специалист въздига „червените“ от дъното и за три години и половина успява да ги превърне в познатото европейско страшилище. Мърсисайдци правят успешен сезон, като остават на точка от възможността да си върнат първото място и в Англия, където не са печелили титлата вече 29 години.

Тази книга, написана от германския автор Елмар Невелинг и допълнена до финала на Шампионската лига през 2019-а, разказва за пътя, който Юрген Клоп изминава от детските си години до момента, в който се превръща в един от най-харизматичните и обичани треньори в съвременния футбол. Написана изключително увлекателно, тя разкрива трудностите, с които той е трябвало да се справи, както и всички съпътстващи моменти, които обуславят големите му успехи.

Издателство Premium books ви предоставя възможността да се запознаете от първо лице с човека и треньора Юрген Клоп. Специалистът, който промени представите за съвременния футбол и зададе една нова посока в историята на Борусия (Дортмунд) и Ливърпул.

„Това е енергията на футбола, начинът, по който хората в Ливърпул живеят с тази велика игра, както и всички фенове на Ливърпул по света. Това не е обикновен клуб, това е специален клуб.“ 
Юрген КлопОще от
Александър Димитров

Младежите ни с нулево реми в Латвия

публикувано на 15.10.19 в 21:27