Eмисия новини
от 02.00 часа

В Индонезия искат да върнат Иван Колев

Иван Колев
Снимка: БГНЕС

Привържениците на най-големия индонезийски футболен клуб Персиджа Джакарта са бесни на ръководството на клуба за треньорската рокада, с която Иван Колев напусна отбора преди десетина дни. Феновете дори са поставили искане пред президента да върне родния специалист, а социалните мрежи са заляти с постове в подкрепа на Колев. Върхът на недоволството е дошъл преди няколко дни, когато първият отбор загуби контрола срещу юношеския тим с 0:1. При това положение масата фенове е поискала връщане на Колев и смяната на настоящия наставник испанеца Хулио Банюелос.
Колев реши да напусне клуба в началото на месеца заради дълбоко разминаване във вижданията с новия президент на клуба. Сега обаче ръководството е направило сондажи за завръщането на наставника, които обаче са категорично отхвърлени като възможност от българския специалист.
Това бе втори период на Колев в Персиджа. Първият бе в края на миналия век, което бе и първият престои на българина в страната, където през годините се утвърди като един от най-уважаваните чужди специалисти, които са работили в Индонезия.

Още от