Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хубчев очаква още трима-четирима нови в Австрия, разкри защо Кръстев си тръгна

Петър Хубчев очаква още нови попълнения в Левски
Снимка: Георги Димитров

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че се надява до няколко дни още 3-4 нови футболисти да се присъединят към отбора на лагера в Австрия.Това заяви самият той на аерогара София преди заминаването на тима за подготвителния лагер. Там сините ще изиграят и четири контроли.

"Трансферите бяха планирани. От няколко дни се водят преговори не само с тези двама футболисти, а с четирима или петима. Като бройка, трудно мога да ви кажа колко още ще привлечем, но поне трима или четирима се надяваме да бъдат в лагера до няколко дни. Аз съм човекът, който одобри тези трансфери. За останалите всичко е въпрос на преговори. Понякога се получава, друг път - не. Следващите трансфери ще бъдат на офанзивни, но преговорите са трудни“, сподели Хубчев. Той не пожела да коментира и назначаването на Ивайло Петков на поста спортен директор на Левски.

"Не съм аз човекът, който назначи новия спортен директор. Той е млад и амбициозен човек. Първите впечатления са, че свърши доста работа за тези три дни - буквално в оформянето на някои неща, които съпътстват тези трансфери, той взе участие“, каза Петър Хубчев.

Старши треньорът на Левски потвърди, че Николай Кръстев ще напусне отбора.

"Истината е, че Николай Кръстев дойде онзи ден при нас и е решил да поеме по нов път. Ние искахме да го задържим. Казахме му го директно в очите, но той предяви някакви други свои желания. За мен е важно хората, които са тук е да са на 100% в клуба. Той пожела да започне на чисто. Възможно е да се разделим и с други футболисти“, каза Петър Хубчев. Чуйте още от него:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна