Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Актрисата Меган Фокс издава стихосбирка

Меган Фокс
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дебютната стихосбирка на американската актриса Меган Фокс, озаглавена "Хубавите момчета са отровни", ще излезе през ноември. Издател е Gallery Books, подразделение на Simon & Schuster, предаде БГНЕС.

Според официалния синопсис Фокс "показва на почитателите си своя мрачен и лукав хумор чрез сърцераздирателната си стихосбирка. В над 80 стихотворения Фокс описва всички начини, по които се вписваме във формата на тези, които обичаме, дори ако това означава да изгубим себе си в този процес".

В изявлението си Фокс казва: "Тези стихотворения бяха написани в опит да изкореня болестта, която се беше загнездила в мен заради мълчанието ми. Прекарах целия си живот в пазене на тайните на мъжете, тялото ме боли от това, че нося тежестта на греховете им. Моята свобода живее в тези страници и се надявам, че думите ми могат да вдъхновят други да си върнат щастието и идентичността, като използват гласа си, за да осветлят онова, което е било погребано, но не и забравено".

В миналото Фокс е имала поне две публични връзки. Тя беше омъжена за звездата от сериала "Бевърли Хилс, 90210" Брайън Остин Грийн от 2010 г. до 2021 г. Двойката има трима сина.

Понастоящем Фокс има връзка с певеца Machine Gun Kelly, която стана публично достояние през 2020 г.

По публикацията работи: Георги Николов

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна