Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Нов център за интегрирани услуги и развитие отвори врати в София

Откри се най-големият в Централна и Източна Европа Център за интегрирани услуги и развитие в кв. "Факултета" в столицата. Първият такъв център, който е създаден във Факултета преди 12 години, се оказал недостатъчен. Центърът е създаден по идея и по..

обновено на 30.03.17 в 15:55

Ще стане ли столичната Зоологическа градина истински дом за обитателите й

До края на април ще приключи реконструкцията на зоната за големите котки в столичния зоопарк. Оградните стени на клетките са изчислени според натоварването, което всяка една котка може да приложи върху тях. Предстои да бъде приключено и изготвянето на..

публикувано на 30.03.17 в 15:49

Защо потребителите преминават към Облака

Водещи специалисти в областта на облачните технологии разкриха на семинар в София някои от мистериите и предимствата около използването на онлайн облачно пространство. Те коментираха също въпросите напредва ли дигиталната трансформация и как и защо..

публикувано на 30.03.17 в 15:45

Всичко ще се получи, ако имаш достатъчна мотивация и желание. Въпрос на време е.

Екстремното колоездене набира все по-голяма популярност в България. Най-предпочитани места за каране в екстремни условия са Витоша, Стара планина, Боровец и Пампорово. В последно време в тази посока се развиват и българските градове Габрово, Велико..

публикувано на 30.03.17 в 14:39

„По пътя на стрелата на времето" събира звездобройци в Борисовата градина

„По пътя на стрелата на времето" е лекция на открито - под звездите в парк Борисова градина. Събитието се организира от кръжока по астрономия към СУ. Астрономи и любители ще се съберат тази вечер под открито небе, за да чуят популярната лекция на..

публикувано на 30.03.17 в 14:24

В търсене на самодивите с Happy Escape

След “капризите" на Баба Марта пролетта вече дойде, за да облече гората в новата й зелена премяна, планинските потоци ще съберат свежата вода от разтопения сняг, а сутрините ще ни посрещат с ароматен мирис на цветя... Какво по-хубаво време да избягате..

публикувано на 30.03.17 в 13:55

Как се прави радиожурналистика показват на деца в НБУ

Деня на отворените врати Нов български университет показва възможностите, които предлага на кандидат-студентите, но очаква също ученици, техните учители и техните родители, разказа пред Радио София д-р Владимир Димитров , декан на Факултета по базово..

обновено на 30.03.17 в 13:16

Какво е кариерното бъдеще за младите хора във финансово-счетоводния сектор

Вчера Junior Achievements България представи третото издание на кариерния форум „Професиите на бъдещето“. Тази година фокус на събитието бяха професиите във финансово-счетоводния сектор и какво е кариерно бъдеще за младите хора в тази сфера...

публикувано на 30.03.17 в 11:37

Смеем ли се още на Деня на шегата

Първи април е международен ден на хумора, сатирата, забавата, шегата и лъжата! На 1-ви април невинната лъжа е простена, можем спокойно да се позабавляваме на чужд гръб и да послъжем с добри намерения. Но дори да станете за смях - няма лошо...

публикувано на 30.03.17 в 10:52

Откриват мото сезона тази събота

Тази година има ръст на регистрираните мотори в София, което показва, че хората все повече използват редовно това превозно средство. За миналата година няма нито един мотоциклетист, член на софийските мото клубове, който да е катастрофирал и да е..

публикувано на 29.03.17 в 18:40