Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. 

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сашо Николов - Сладура“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на живеещите в района на ул. „Сашо Николов - Сладура“, от ул. „Борис Руменов“ до ул. „Асен Йорданов“ и ул. „Аспарух Лешников“. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Димитър Михалчев“ в местност „Секулица“, кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на живеещите в района на ул. „Проф. Димитър Михалчев“. 

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Васил Левски“ във вилна зона „Кокалянски ханчета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите в района на: ул. „Държов дол“; по ул. „Васил Левски“, от ул. „Буката“ до ул. „Държов дол“. 


ВИЖТЕ ОЩЕ

5 медала носят българчета от олимпиада по астрономия и астрофизика в Пекин

Два златни, два сребърни и един бронзов медал завоюваха българските ученици от националния отбор на Международната олимпиада по астрономия и астрофизика, която се проведе от 3 до 11 ноември в Пекин. Златни медали спечелиха Георги Александров от 12 клас на Софийската математическа гимназия и Стефан Иванов от 12 клас на Природо-математическата гимназия..

публикувано на 13.11.18 в 18:59

Лек автомобил гори преди отбивката за Вакарел на АМ „Тракия“

Лек автомобил гори преди отбивката за Вакарел на АМ „Тракия“ в посока Пловдив, предаде репортер на Агенция „Фокус“. На място няма екип на пожарната. Полицейски патрул е позициониран в платното за София. На място се е образувало сериозно задръстване, с дължина над 1 км.

публикувано на 13.11.18 в 18:22
Иван Иванов

Може да няма поскъпване на парното и тока до края на зимата

Няма да има промяна в цените на парното, топлата вода и тока до края на отоплителния сезон, ако природният газ поскъпне с до 5 на сто от Нова година, а цените на петрола се задържат около сегашните си нива, заяви председателят на енергийния регулатор Иван Иванов . Ако се запази тази тенденция на..

публикувано на 13.11.18 в 15:00

КФН провежда срещи за системата "Бонус-малус"

Като елемент от общественото обсъждане на наредбата, с която се въвежда системата „бонус-малус“ Комисията за финансов надзор (КФН) вече започна интензивни срещи с браншови асоциации и неправителствени организации. Целта на тези срещи е в режим на диалог да се чуят конструктивни мнения, които да бъдат отразени в окончателния вариант на..

публикувано на 13.11.18 в 12:53

България очаква позитивен доклад на ЕК

Позитивен доклад на ЕК очаква България за напредъка по механизма за сътрудничество и проверка, съобщава БГНЕС.  ЕК ще представи днес следобед редовните доклади по механизма за сътрудничество и проверка за Румъния и България, най-вероятно след колегиума на комисарите в Страсбург. Неофициално се говори, че наблюдението над България може да отпадне преди..

публикувано на 13.11.18 в 11:14