Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

В Костинброд търсят най-добрия "Млад поет"

| обновено на 31.07.18 в 16:13
За втора поредна година общинският съвет на Костинброд обявява конкурс за литературни таланти. 

Макар надпреварата да носи името „Млад поет“, ограничения няма нито във възрастта на участниците, нито в стиловете и жанровете на произведенията. 

Надпреварата е със състезателен характер, като класиралите се на I, II и III място ще спечелят съответно по 300, 150 и 50 лева от наградния фонд на конкурса. 

Най-добрите трима ще бъдат наградени на 17 септември, когато е празникът на град Костинброд, а още подробности - чуйте от Златина Йовкова.


ВИЖТЕ ОЩЕ

СДВР предупреждава: Жилищните крадци се активират по празниците

Заради предстоящите празници криминалисти съветват хората да бъдат внимателни, когато оставят жилищата си без надзор или тръгват на път. Всяка година от СДВР предприемат засилени мерки по линия на домовите кражби през декември. Марио Кидичков от сектор „Кражби“ в Столичната полиция поясни: „Винаги даваме съвети към хората в..

публикувано на 17.12.18 в 10:56

Накъде в София

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА Oт 14:30 часа на площад "Възраждане" стартира "Коледна феерия`2018", организирана от столичния район "Средец". До 23 декември малки и големи ще могат да се повозят на празничен ретро трамвай, да се снимат с Дядо Коледа и да получат подаръци. Заради ремонта на ул. "Граф Игнатиев" атракционната мотриса ще пътува между площад..

публикувано на 17.12.18 в 10:05

Чудесата правите вие

Няма нищо по-хубаво от Коледа вкъщи, но защо да не занесем празничното настроение и в офиса. Това е идеята на коледната кампания на фондация „За Нашите Деца“, която се нарича „Тази Коледа чудесата правите вие“. Инициативата дава възможност на различни компании да изненадат служителите си със забавни предизвикателства, сред които танци, рисуване и..

публикувано на 17.12.18 в 09:47
Гражданите ще могат да купуват електронни винетки и от терминали за самотаксуване.

Започва продажбата на електронни винетки

В 14.00 часа започва продажбата на електронни винетки през сайта bgtoll.bg, през мобилно приложение и през терминали за самотаксуване. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура".  Директорът на „Националното ТОЛ управление“ Антон Антонов, експертът към АПИ проф. Олег Асенов и инж. Веселен Давидов, член на УС на АПИ, ще направят демонстрация, за..

публикувано на 17.12.18 в 09:19

Всички републикански пътища са отворени за движение при зимни условия

Над 600 машини обработваха републиканската пътна мрежа през изминалата нощ. Автомагистралите и всички първокласни пътища са отворени за движение при зимни условия. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.  Поради обилния снеговалеж през изминалото денонощие е ограничено движението на тежкотоварни моторни превозни средства над 12 тона през..

публикувано на 17.12.18 в 09:16