Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Радиоприемница

Снимка

Снимка Посетете и Радиоприемница във Фейсбук

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа по Радио София.
В средата на деня чрез събеседници и авторски коментари разгръщаме аналитично онова, което интересува и вълнува слушателите.  Предаването "Радиоприемница" е ефирен дневник на обществото.

Тъй както името предполага характера на човек, така и името на предаването алюзира гостоприемство към аудиторията. - Това е предаване, в което всеки може да влезе, да се припознае, да отдъхне и да се чувства разбран.

В "Радиоприемницата" има място за всички.

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа, по Радио София. 

Водещи на "Радиоприемница" са Добрина Добрева, Олга Добрева и Катя Василева. 

Проф. Донка Байкова

Проф. Байкова: Наднорменото тегло влияе негативно върху фертилността

Тази седмица в "Радиоприемница" обръщаме внимание на здравословния начин на живот, но не само защото пролетта идва и имаме желание да изглеждаме добре, а защото, когато се грижим за нашето тяло, то ни се отблагодарява, боледувайки по-рядко. Тонусът ни се..

публикувано на 22.03.18 в 15:38

Алтернативният туризъм като антитеза на масовия туризъм

В предаването “Радиоприемница” продължаваме да обсъждаме различни варианти за поддържане на добра физическа форма и здравословен начин на живот. В днешното издание Любомир Попйорданов - основател на Българската асоциация по алтернативен туризъм, разказва..

публикувано на 21.03.18 в 16:12
Ивелина Енчева и водещата Олга Добрева

Как да тренираме само с няколко ластика

Тази седмица в „Радиоприемница“ обръщаме внимание на здравословния начин на живот, правилното хранене и спортните занимания. Гост в студиото ни бе Ивелина Енчева , която развива иновативен за България спорт, който се осъществява с помощта на т...

публикувано на 20.03.18 в 16:54

Спорт в умерени дози, за да няма болка

Продължава пролетната тема в предаването “Радиоприемнца”. Фокусът на предаването днес е върху движението. Основното, което трябва да се направи, за да бъдем елегантни, е движението . Това заяви фитнес треньор и кинезитерапевт от Live to lift Богдан..

публикувано на 20.03.18 в 15:10

Гладуването е най-големият враг на отслабването

Започва кулинарната пролетна седмица в Радиоприемница . Днес ни гостуват д-р Анна Йорданова – специалист по хранене и диететика, и Николай Коев от zavedenia.bg. В края на зимата по-добре е да съставим и да спазваме здравословен режим..

публикувано на 19.03.18 в 14:40
Джейсън Уингард

Джейсън Уингард: Има нужда режисьорите да имат собствени гласове

На финала на предаването “Радиоприемница”, което тази седмица е посветено на “София филм фест”, се срещаме с британския режисьор и продуцент Джейсън Уингард . Неговите късометражни филми печелят множество награди. Създава продукции за BBC. „В един друг..

публикувано на 16.03.18 в 15:15

Клаудия Ландсбергер: Гледането на много филми е най-доброто киноучилище

Поредният гост в Радиоприемница е Клаудия Ландсбергер, програмен консултант, член на журито на София филм фест .   Клаудия Ландсбергер е партньор в BaseWorx For Film (Амстердам) като консултант по сценарий и развитие на проекти, отдадена на идеята..

публикувано на 16.03.18 в 15:02

Илдико Енеди: Киното отново се отваря към експеримента

Тази седмица предаването ни „Радиоприемница“ бе посветено на "София Филм Фест", а ние се опитахме да ви представим някои от най-интересните събития и лица на фестивала. За финал поканихме унгарската режисьорка Илдико Енеди – председател на..

публикувано на 16.03.18 в 14:51
 Шон Бейкър

Шон Бейкър: Киното се демократизира чрез по-достъпните средства

Приемам всички възможни средства (за заснемане на филм). Смятам, че колкото повече са те, толкова по-добре. И по-евтините, и по-достъпните, защото те помагат да бъде демократизирано филмопроизводството. Това е изключително важно, защото това е най-скъпото..

публикувано на 15.03.18 в 15:37

Адина Пинтилие: Важно е да можем да видим другия с отворени очи

Предаването ни Радиоприемница, което тази седмица е посветено на „София Филм Фест“, продължава и днес с поредния интересен гост. При нас бе румънската режисьорка Адина Пинтилие, носител на „Златна Мечка“ за 2018 година за филма „Не ме докосвай“...

публикувано на 15.03.18 в 15:25