Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Радиоприемница

Снимка

Снимка Посетете и Радиоприемница във Фейсбук

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа по Радио София.
В средата на деня чрез събеседници и авторски коментари разгръщаме аналитично онова, което интересува и вълнува слушателите.  Предаването "Радиоприемница" е ефирен дневник на обществото.

Тъй както името предполага характера на човек, така и името на предаването алюзира гостоприемство към аудиторията. - Това е предаване, в което всеки може да влезе, да се припознае, да отдъхне и да се чувства разбран.

В "Радиоприемницата" има място за всички.

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа, по Радио София. 

Водещи на "Радиоприемница" са Добрина Добрева, Олга Добрева и Катя Василева. 

Мирослав Иванов със Saint Electrics

Мирослав Иванов: Подготвям трети солов албум

Музикантът Мирослав Иванов гостува в "Радиоприемница", за да ни разкаже как ще прекара лятото един човек на изкуството. Накратко казано предстоят му интересни турнета с Графа, Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", както и европейско турне със Saint..

публикувано на 29.06.18 в 15:40

365 обиколки на София и Пловдив

Днес в "Радиоприемница" избрахме да ви запознаем за една организация на млади и симпатични хора, пълни с идеи.  Сдружение "365" е създадено от лицензирани гидове, които работят на доброволчески начала. Те предоставят услугата  безплатна обиколка на..

публикувано на 29.06.18 в 14:35

Завряни зетьове срещу доведени снахи на "Зетрополе" 2018

На 30 юни и на 1 юли в Етрополе ще бъде отбелязан Празникът на етрополските зетьове.  „Зетрополе” се чества на всеки две години (всяка четна година), за да има време за подготовката му. Провеждането му е точно преди празника на града – Петровден. С..

публикувано на 28.06.18 в 15:32

С яхта по язовир Искър - защо не?

Лятото вече е тук, макар и доста дъждовно, но това не означава, че не можем да се насладим на всички спортове и дейности, подходящи за летните месеци. А какво е по-хубаво през лятото от водата и водните спортове, които могат да се практикуват не само на..

публикувано на 28.06.18 в 15:13

Морето е за хора с псориазис и атопичен дерматит, планината - при алергодерматози

С изобилието и многообразието от термоминерални води и калолечебни находища България е сред водещите туристически дестинации на Стария континент. Страната ни разполага с 48 климатични планински курорта, 15 климатични морски курорта, 38 балнеолечебни..

публикувано на 28.06.18 в 15:12
Он лайн резервациите при пътуване зад граница имат свои специфики

При туристически резервации проверявайте, но не се доверявайте безрезервно

Преди началото на активния летен сезон ще се опитаме да бъдем полезни на всички, които имат планове да пътуват и да посетят различни места. За качеството на туристическия продукт, квалификацията на кадрите, която има пряко отношение към..

публикувано на 27.06.18 в 14:28

Какви са пациентските ни права по време на почивка

В предаването “Радиоприемница” тази седмица продължаваме пътуването си до интересни и вълнуващи дестинации. Когато тръгваме на почивка трябва да помислим и за здравето, за да сме спокойни. На каква безплатна медицинска помощ имаме право в друго населено..

публикувано на 26.06.18 в 15:50

Северното Черноморие - тихи, живописни места с полъх от бриз и много история

Всяко лято хиляди туристи остават със спомена за красивото българско море. Златни пясъци, Варна, Албена - курортите-перли на северното ни Черноморие, са отдавна известни на англичани, германци, шведи, руснаци, румънци и пр. В "Радиоприемница" днес обаче ще..

публикувано на 26.06.18 в 14:35
Кръстова гора - едно от духовните съкровища на България

Загадките на България, които привличат туристите

Успяваме ли да оценим и развиваме това, което имаме като природни дадености? Как изглежда България през очите на туристите, каквито всички сме, особено в летните месеци? На тези и други въпроси ще опитаме да си отговорим тази седмица в..

публикувано на 25.06.18 в 15:00

Спираща дъха природа, безброй острови и безкрайно крайбрежие

Чували ли сте израза "Перлата на Адриатика"? А знаете ли за какво е нарицателен той? За Хърватия, разбира се. Държавата с тринадесетвековна история, множество паметници на културата, художествени произведения и научни трудове, няколко прочути..

публикувано на 22.06.18 в 14:46