Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Радиоприемница

Снимка

Снимка Посетете и Радиоприемница във Фейсбук

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа по Радио София.
В средата на деня чрез събеседници и авторски коментари разгръщаме аналитично онова, което интересува и вълнува слушателите.  Предаването "Радиоприемница" е ефирен дневник на обществото.

Тъй както името предполага характера на човек, така и името на предаването алюзира гостоприемство към аудиторията. - Това е предаване, в което всеки може да влезе, да се припознае, да отдъхне и да се чувства разбран.

В "Радиоприемницата" има място за всички.

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа, по Радио София. 

Водещи на "Радиоприемница" са Добрина Добрева, Олга Добрева и Катя Василева. 


Как да разпознаем некоректните онлайн търговци

Истерията, свързана с масовото пазаруване по време на т. нар. Черен петък, става все по-голяма. Много потребители предпочитат онлайн пазаруването, но там също ни дебнат опасности. Оказва се, че макар Държавната агенция по метрологичен и технически..

публикувано на 16.11.18 в 15:52

Търпение и партньорство - ключови за куриерите около Черния петък

Сериозни предизвикателства поставя пазаруването по време на Черния петък. Оборотите рязко нарастват, а заедно с това и обемът на стоките, които трябва да бъдат доставени до клиентите. Търговският директор на една от големите куриерски фирми в България..

публикувано на 15.11.18 в 15:07

При онлайн търговията пестите време и избирате информирано от голямо портфолио стоки

Дни преди Черния петък (23 ноември) продължаваме в Радиоприемницата да търсим и предоставяме разностранна информация по темата. Пазаруването през интернет вече не е екзотично занимание, а все по-масова практика -   не само заради улеснението..

публикувано на 14.11.18 в 15:20

Богомил Николов: Не пазарувайте емоционално

Пазаруването по време на Черния петък наближава. При кампании като тази много търговци отправят примамливи оферти за атрактивни стоки и услуги с големи процентни намаления, но кое си струва и кое - не. Да се ориентираме в пазарната среда помага Българската..

публикувано на 13.11.18 в 15:26

Как да избегнем уловките на големите намаления

Черният петък чука на вратата и докато някои тръпнат в очакване и набелязват стратегически различни оферти, то други са скептични. Какви са капаните при пазаруването от подобни кампании и как да ги избегнем? Има ли риск при ползването на стокови..

публикувано на 12.11.18 в 15:09

Все повече хора осъзнават предимствата на био продуктите

Все повече хора осъзнават предимствата на био продуктите и ги предпочитат на пазара. Био продуктите съдържат висококачествени съставни, но можем да им се доверим само, ако имат сертификат , заяви Дияна Китева , която е представител на компания, вносител..

публикувано на 09.11.18 в 15:30

За фермерските изложения и истинския боб

Боб, леща, нахут и тиквени семки - семейството на Славяна Статева се занимава със земеделие от години и произвежда едни от най-популярните у нас храни. Наскоро обаче решили да споделят домашната си продукция с останалите. Изложенията за хранително-вкусова..

публикувано на 09.11.18 в 15:15

Как се създава биологично чисто стопанство

Биоземеделието е на фокус в „Радиоприемница“ в последния работен ден на седмицата. Какво е да си производител през 2018 г. и колко струва да произвеждаш истинска и чиста храна? За да разберем, поканихме в студиото Стоян Симеонов, който има ферма в село..

публикувано на 09.11.18 в 15:01
Елена и Ники в свои води...

При храната е важна и емоцията, не само качеството, тя събужда сетивата

Младите готвачи Елена Петрелийска и Ники Петров поемат собствена инициатива за различно кулинарно изживяване извън големия град, което се нарича „Защото храната събужда сетивата“ . Най-вероятно познавате Елена и Ники от малкия екран, а..

публикувано на 08.11.18 в 14:20
Село Косово

Андрей Новаков: Хората имат причина да изберат селата

В близо 1200 населени места у нас живеят от 1 до 49 души. Това показват данни на Националния статистически институт. Най-много са празните села в област Габрово - 60, 58 - във Велико Търново, 41 в област Кърджали. Според националния регистър на населените..

публикувано на 07.11.18 в 15:38