Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Ритъмът на столицата

Снимка

Снимка
Посетете Ритъмът на столицата и във Фейсбук


Периодика: От понеделник до петък

Времетраене: От 14:00 до 17:00 часа

Жанр: Следобеден развлекателен блок

Мисия на предаването: В най-хубавото време от деня – в следобедните часове, софиянци и слушателите от региона разполагат със своя „Лайфстайл справочник“ и заедно с екипа задават пулса на града. Провокативният елемент е, че водещата влиза в ролята на градски гид, който с настроение и нюх предлага интересна местна информация, умело подбрани коментари на знакови личности и нестандартни идеи за по-пълноценно прекарване на свободното време. Всичко това е гарнирано с огромна порция хубава музика.

 Гмуркането в кипежа на града всеки път е изпълнено с емоциите на огромна палитра от рубрики.

Ритъмът на столицата няма как да бъде активен и без коментари за начина на живот в хармония и с отговорност към природата. Закачливи подаръчета в предаването са и конкретни полезни съвети за здравословен начин на живот - като се разкриват малките ползи, водещи до големи резултати. Разбира се, не се пропуска и приятелско предложение за атрактивно прекарване на по-късните и вечерни часове, чрез акцент от културния афиш на града.


Вкусното следобедно меню от информация и музика всеки път се приготвя с много позитивизъм и стремеж към разнообразие!

Мнения, препоръки и коментари - на нашата фейсбук страница

Публикации

Рангел Марков

Рангел Марков: Банкя ще има модерен Център за личностно развитие на децата

Възстановяването на Централната минерална баня и превръщането й в модерен СПА център е приоритетна задача за Район “Банкя” на Столичната община през тази година. Столичният кмет Йорданка Фандъкова наскоро лично извърши проверка на започналите на 1..

публикувано на 16.02.19 в 11:19

Жилищните кредити за последните две години се увеличават с 24%

Само 10% от българите са застраховали своите жилища, като процентът за западна Европа е над 90%. Това стана ясно на среща между представители на сектора недвижими имоти, застрахователи и банки днес в София.  Покупките на нови имоти се увеличават, както и..

публикувано на 15.02.19 в 16:32

"Честита нова смърт" в кината от днес

"Честита нова смърт" - продължение на хита "Честита смърт", в който колежанката Трий Гелбман попада във времева примка и е принудена да преживява отново и отново деня на своята смърт, докато не разкрие самоличността на собствения си убиец, е вече в кината...

публикувано на 15.02.19 в 16:27

СОС гласува критериите за прием в детските градини

Нови критерии за прием в столичните детски градини бяха гласувани на днешното заседание на Столичния общински съвет (СОС). Увеличават се точките, които са свързани с адреса на местоживеене – до 5 с допълнителните. Повече точки ще се дават и за..

публикувано на 14.02.19 в 16:05

Изложба показва най-интересните археологически находки от 2018 г.

Националният археологически институт с музей при Българската академия на науките представя Дванадесетата национална археологическа изложба “Българска археология 2018”. По традиция изложбата представя най-интересните находки и богат..

публикувано на 14.02.19 в 16:00

Хирургията дава нов живот за болните с драстичните форми на затлъстяване

Проблемът с наднорменото тегло става все по-сериозен в развития свят, в Европа, както и у нас, в България. По последни данни на Европейската асоциация за изследване на затлъстяването между 30-70% от населението над 18-годишна възраст в държавите от..

публикувано на 14.02.19 в 15:58
Министър Ангелкова

Във фокуса ни тази година е вътрешният ни туризъм

Вътрешният туризъм ще е акцентът на Министерството на туризма през тази година. Това съобщи министър Николина Ангелкова при откриването на 36-ото Международно изложение "Ваканция и СПА Експо" . За поредна година страната ни бележи ръст на..

публикувано на 14.02.19 в 14:57

Катана комикс и най-сладката част от любовта

Катана комикс, който е с над 2 млн. последователи в Инстаграм и още толкова в останалите социални мрежи вече е преведен и на български език. Съвпадение или не, щастливите мигове на Катана и Джон - двойка от северната част на щата Ню Йорк, която се осмели..

публикувано на 14.02.19 в 14:45

Липсват кадри в столичния градски транспорт

Липсват кадри в столичния градски транспорт, което е проблем за България и Европа. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по повод символичния протест, при който служителите от столичния градски транспорт шофират с жълти жилетки. Фандъкова..

публикувано на 13.02.19 в 17:11

КНСБ започва проект срещу сивата икономика

КНСБ заедно с партньорски асоциации започва проект насочен срещу сивата икономика в четири основни сектора - ремонт и поддръжка на моторни превозни средства; строителство; селско стопанство и лека промишленост. Проектът "Активно гражданско..

публикувано на 13.02.19 в 16:57