Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Ритъмът на столицата

Снимка

Снимка
Посетете Ритъмът на столицата и във Фейсбук


Периодика: От понеделник до петък

Времетраене: От 14:00 до 17:00 часа

Жанр: Следобеден развлекателен блок

Мисия на предаването: В най-хубавото време от деня – в следобедните часове, софиянци и слушателите от региона разполагат със своя „Лайфстайл справочник“ и заедно с екипа задават пулса на града. Провокативният елемент е, че водещата влиза в ролята на градски гид, който с настроение и нюх предлага интересна местна информация, умело подбрани коментари на знакови личности и нестандартни идеи за по-пълноценно прекарване на свободното време. Всичко това е гарнирано с огромна порция хубава музика.

 Гмуркането в кипежа на града всеки път е изпълнено с емоциите на огромна палитра от рубрики.

Ритъмът на столицата няма как да бъде активен и без коментари за начина на живот в хармония и с отговорност към природата. Закачливи подаръчета в предаването са и конкретни полезни съвети за здравословен начин на живот - като се разкриват малките ползи, водещи до големи резултати. Разбира се, не се пропуска и приятелско предложение за атрактивно прекарване на по-късните и вечерни часове, чрез акцент от културния афиш на града.


Вкусното следобедно меню от информация и музика всеки път се приготвя с много позитивизъм и стремеж към разнообразие!

Мнения, препоръки и коментари - на нашата фейсбук страница

Майките на деца с увреждания получиха приза "Човек на годината" за 2018 г.

Днес, когато отбелязваме Световния ден за правата на човека, бяха връчени наградите „Човек на годината“. Тази година Български хелзинкски комитет раздаде 8 приза в 6 категории и една подгласна награда. Майките на деца с увреждания получиха приза "Човек..

публикувано на 10.12.18 в 18:16
Владимир Пенев пръв от актьорите даде пример

Кръвният център на ВМА отбеляза 25-годишнината си с поредна акция кръводаряване

Центърът по транфузионна хематология на ВМА отбеляза 25 години от създаването си с кръводарителска акция, подкрепена от едни от най-обичаните актьори на България, сред които Веселин Анчев, Владимир Пенев, Ирина Митева, Неда Спасова, Диана Димитрова,..

публикувано на 10.12.18 в 16:41

Очакваме снежна Коледа

Времето ще продължи да бъде облачно с превалявания, които в равнините ще бъдат от дъжд, а в планините от сняг. С умерен, а временно и силен северозападен вятър, ще нахлува студен въздух. През нощта валежите в западната половина от страната ще спрат,..

публикувано на 10.12.18 в 16:35

Приемната грижа - шанс за децата да обичат и да бъдат обичани

Всеки ден биват изоставяни деца от биологичните им родители, други деца пък биват поставени под закрила, поради насилие или липса на родителски капацитет. Голяма част от тези деца се настаняват в институции. Безгрижното, истинско детство за тях е просто..

публикувано на 10.12.18 в 15:54

По-висок данък за жилище в Банкя, което не е основно

По-висок данък от 2019 г. ще заплащат собствениците на къщи в Банкя, "Панчарево" и ПП "Витоша", на които това не е основното жилище. Промяната в данъка се налага поради това, че трите местности на територията на Столичната община са със статут на..

публикувано на 10.12.18 в 15:26

40% от БВП на България се генерира от София

BBB (-) с положителна прогноза е рейтингът на София. Това е най-високият рейтинг, който столицата може да има и е равен на този на държавата. Това каза зам.-кметът по финансите Дончо Барбалов при предствянето на проектобюджета на Столичната община. Той..

публикувано на 07.12.18 в 18:34

"Смъртоносни машини" окупираха кината у нас

"Смъртоносни машини" е изумително епично приключение, режисирано от носителя на „Оскар“, майстор на специални ефекти - Крисчън Ривърс (Кинг Конг).  Партньори на Ривърс в ролята на сценаристи са трикратните носители на „Оскар“, автори на трилогиите..

публикувано на 07.12.18 в 18:09

„Щастие“ - един различен концерт с кауза

Красотата на роял, флейта и виолончело със звънките детски гласове оплитат приказен воал на щастие, който ще стопли сърцата на зрителите.  Концертът под надслов „Щастие“ ще бъде на 8 декември от 10.30 ч. в бившия кинокомплекс „Левски“ на бул. „Янко..

публикувано на 07.12.18 в 16:24

Живко Седларски с ревю на „БГ модна икона“

Скулпторът Живко Седларски, известен с роклите, които създава от метал, пристига от Франция, където живее и работи над 20 години.  Той ще вземе участие в ревю-спектакъл на Академията за мода по повод десетото издание на годишните награди „БГ модна..

обновено на 07.12.18 в 16:08
Йорданка Фандъкова

Най-много средства от бюджета на София ще отидат за софийското метро

Над 1.5 милиарда лева се предвижда да са средствата, с които ще разполага София. Това стана ясно при представянето на бюджета на столицата за следващата година от кмета Йорданка Фандъкова. В проектобюджета са заложени 30 млн. лв. повече от бюджета за 2018..

обновено на 07.12.18 в 15:50