Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Турагент

Предаване за пътешествия и приключения.

Ние предлагаме и разказваме в събота от 10 до 11 часа, а дестинациите избирате вие

Приятен път!

Гид е Ана Попова.


Публикации

Финландия - страната на хилядите езера

Финландия е една изключително любопитна дестинация, защото страната се различава от останалите скандинавски държави.  Характеризира с почти пълното отсъствие на високи планини. Около 3/4 от страната са гори. Финландците са угро-фински народ, което пък ги..

публикувано на 20.02.19 в 15:48

Дестинция Равадиново - когато мечтата ти е да имаш замък

На три километра от Созопол се намира една туристическа забележителност, която тепърва гради своята история. Построен като сбъдна мечта, замъкът "Влюбен във вятъра" в село Равадиново впечатлява със своята архитектура. Интересното е, че на неговото място..

публикувано на 18.02.19 в 14:21

中華人民共和國 или изкуството да си турист в Китай

Китай е държава, разположена в източната част на Азиатския континент. По площ е на четвърто място в света след Русия, Канада и САЩ, а по население е първа. Територията и е 9.5 квадратни километра, което представлява 6.5% от земната площ. По-голямата част..

публикувано на 13.02.19 в 14:01

Курортът Семково - снежно бижу в сърцето на Рила

За първи път попаднах в Семково преди години, когато заради силния вятър лифтовете в Банско бяха затворени. По онова време пътят от Белица до Семково ми се стори безкрайно дълъг и труден. За това този път тръгнахме с високопроходим автомобил, кафе и храна..

публикувано на 12.02.19 в 16:36

До ски зона "Добринище"

Зима е и по традиция много от нас се опитват да откраднат поне седмица за почивка в планината. Тук идва големият въпрос: Кой курорт да изберем? Защото вие искате добре обработени писти, жена ви хубав хотел с басейн и ресторант с прилична храна, а, да..

публикувано на 07.02.19 в 10:52

Фуертевентура - от дюните на Коралехо до музиката на Raimundo Amador

В "Турагент" днес заедно с колегата от Binar Людмил Фотев ще ви отведем на един райски остров. Ако ви е дотегнала софийската зима и не се страхувате от летене, значи Фуертевентура е точно за вас. Полетът от континента е около 3 часа. След това ви очакват..

публикувано на 05.02.19 в 16:24

Не пренебрегвайте планината през зимата

Малко са държавите, които могат да се похвалят с четири сезона и една трета от територията, покрита от планини. Не трябва обаче да пренебрегваме зимата. В предаването “Турагент” ни гостува планинският водач и екскурзовод Веселин Дургов , за да разкаже..

публикувано на 22.12.18 в 11:00

"Голям Сечко рън" събира любители на планинското бягане в Стара планина

Десетки любители на зимната планина ще се включат в планинско бягане по южния склон на Стара планина в покрайнините на София. Датата е 13 януари, а началната точка - Бухово, което е в рамките на столичния район "Кремиковци". Трасетата са три - късо,..

публикувано на 15.12.18 в 11:05

Дядо Коледа идва с Родопската теснолинейка

В навечерието на коледните и новогодишните празници сдружение „За теснолинейката” ни кани да се повозим по една от най-романтичните и красиви жп линии в България и света като си подарим това вълшебно пътуване.  Родопската теснолинейка ще ни отведе на..

публикувано на 09.12.18 в 10:20

Коледни герои ще тичат по горските пътеки на Банкя

Традиционното вече коледно бягане по горските пътеки и алеи над Банкя ще се проведе на 16-ti декември. Участниците са приканени да се включат в бягането дегизирани като коледни герои, а най-добрите превъплъщения ще бъдат отличени с награди...

публикувано на 08.12.18 в 10:00