Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Вашият глас

Снимка

Всеки вторник и петък от 11.00 часа "Вашият глас" отразява проблемите на жителите на София и търси техните решения.

Ако институциите не обръщат внимание на проблемите, с които се сблъсквате в столицата и не можете
да намерите решение в софийските неволи, потърсете ни и ние ще се свържем с отговорните органи.

Предаването водят Полина Начева и Мария Илиева.

Пишете ни във фейсбук страницата на Радио София, на имейл glas@bnr.bg
или ни потърсете на телефон 02 9336 200.


Публикации

Ремонтират разрушения тротоар на ул. "Атанас Далчев"

Тази седмица с екипа на предаването ни „Вашият глас“ се свърза слушател на Радио София, който ни разказа, че част от тротоара на ул. „Атанас Далчев“, в столичния квартал „Изток“, е в доста лошо състояние, плочите са изпочупени, а заради паркиращите..

публикувано на 14.06.19 в 12:28
Топките, които би трябвало да отблъскват враните

Агресивни врани, гнездящи край детска градина, притесниха родители

В предаването „Вашият глас“ през миналата седмица с екипа ни се свърза слушателка на Радио София, която ни сигнализира, че врани, свили гнездо в района на 69-та детска градина „Жар Птица“ в кв. „Хаджи Димитър“, нападат преминаващите пешеходци. Ина..

публикувано на 11.06.19 в 17:21

Aрх. Ковачев: В проекта за Борисовата градина не се предвижда сеч

В предаването "Вашият глас" днес говорихме за подробния устройствен план на Борисовата градина. Първото публично обсъждане се проведе в сряда вечерта в Университета за архитектура, строителство и геодезия. На него присъстваха авторът на проекта чл...

публикувано на 07.06.19 в 18:14

Ремонтират ул. "Николай Коперник", ул. "Атанас Узунов" - вероятно догодина

Днес в предаването "Вашият глас", в което правим опит да помогнем на столичани в диалога им с институциите, говорихме за столичния район "Слатина", в пределите на който се намира кв. "Редута". Наш слушател ни сигнализира, че една от основните улици..

публикувано на 04.06.19 в 14:46

Проверяват загражденията по автомагистралите заради инцидента с кон

В предаването "Вашият глас" днес говорихме за едно събитие, което се случи в края на трите почивни дни покрай 24 май. В неделя Калоян Йорданов, заедно със своята съпруга и тяхна приятелка, се прибира от морето към София. На излизане от тунела край Ихтиман..

публикувано на 31.05.19 в 14:35

Сеч край Ихтиманско притеснява жителите, кметът - законно е

В предаването "Вашият глас" днес говорихме за ихтиманското село Белица. С нас се свърза Здравка Цветкова, която е от София, но нейната сестра живее в Белица. От седем години на двете сестри прави впечатление, че в местността Барата гората се сече.  По..

публикувано на 28.05.19 в 14:36

Столичани издигат барикади от клони срещу паркиращи автомобили

Днес в предаването „Вашият глас“ говорихме за ул. „Незабравка“, която е една от най-зелените улици в София, защото граничи с Борисовата градина.  Наши слушатели обаче ни сигнализираха, че в зелените площи от едната страна на улицата, които се водят..

публикувано на 21.05.19 в 14:43

За разширението на бул. "Ломско шосе" има работен проект, но не и конкретна дата

Днес в предаването „Вашият глас“ коментирахме тема, която вече сме разисквали по Радио София. Става дума за разширението на бул. „Ломско шосе“ малко след едноименната метростанция до Околовръстното шосе. Това е именно участъкът, който все още не е..

публикувано на 17.05.19 в 15:48

Застрояват зелени площи в жк. "Дианабад" - били частна собственост

В предаването "Вашият глас" говорихме за планирания за днес протест на жители на квартал "Дианабад", които са против застрояването на зелените пространства при спирката на МГУ "Св. Иван Рилски" на бул. "Г. М. Димитров" – обозначени в кадастралната карта..

публикувано на 14.05.19 в 13:26

Осем столични общински детски градини започват работа по "Монтесори" от есента

Днес в предаването "Вашият глас" разговаряхме за общинските детски градини в София. Потърси ни Мая Петрова, чието дете е в подготвителна група в градина в жк. "Дружба". Според Петрова системата, по която се обучават децата, е остаряла и тя попита няма ли..

публикувано на 10.05.19 в 15:01