Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Вашият глас

Снимка

Всеки вторник и петък от 11.00 часа "Вашият глас" отразява проблемите на жителите на София и търси техните решения.

Ако институциите не обръщат внимание на проблемите, с които се сблъсквате в столицата и не можете
да намерите решение в софийските неволи, потърсете ни и ние ще се свържем с отговорните органи.

Предаването водят Полина Начева и Мария Илиева.

Пишете ни във фейсбук страницата на Радио София, на имейл glas@bnr.bg
или ни потърсете на телефон 02 9336 200.


Публикации

Спасяват пробитите дървета в жк. "Изгрев", строителство в зелените площи няма да бъде допуснато

В предаването „Вашият глас“ днес говорихме за зелените площи в столицата ни. В края на миналата седмица дърветата в градинката на ъгъла на ул. „Русаля“ и ул. „Самоков“ в район „Изгрев“ осъмнаха с дупки, пробити в долната част на стволовете. Юра..

публикувано на 23.04.19 в 14:21

Оправят пропадналите шахти по ул. "Киевска", но през септември

Днес в предаването „Вашият глас“ ви разказахме за улица „Киевска“, която се намира в старата част на квартал „Овча купел“.  Наш слушател ни съобщи, че в началото на улицата има пропаднала ВиК шахта, която вече няколко месеца е в това състояние. Шахтата..

публикувано на 19.04.19 в 11:54

Важните стъпки за достъпна градска среда

В предаването "Вашият глас" днес ви разказахме за една от най-добрите български тенесистки - Зоя Чавдарова. Въпреки че Зоя играе при различни условия – в инвалидна количка, това не я спира да печели медал след медал от международни състезания, а..

публикувано на 16.04.19 в 15:56

В кв. "Горна баня" чакат повече от 50 г. асфалтирането на ул. "Мак"

Днес в предаването "Вашият глас" говорихме за една малка уличка в кв. "Горна баня". Потърси ни Петър Бабулков, който има малка къща на ул. "Мак" в квартала, за да изкаже възмущението си от това, че улицата, която е дълга около 100 метра и е в самия център..

публикувано на 12.04.19 в 14:06

Част от метростанциите неудобни за хора с увреждания

В предаването "Вашият глас" днес говорихме за достъпността в софийското метро. С нас се свърза Милена Велковска, която от години използва метрото като начин на придвижване в София. Всяка сутрин се качва от метростанция "Западен парк", което обаче за нея не..

публикувано на 09.04.19 в 15:53

Къде предстоят ремонти в район "Връбница"

В предаването "Вашият глас" днес говорихме за предстоящите ремонтни дейности в район "Връбница".  На редакционния ни имейл пристигна писмо от наш слушател, в което се посочва, че в ж.к. „Обеля" 1, ж.к. „Обеля" 2 и в кв. „Обеля” част от у лиците са с..

публикувано на 05.04.19 в 14:25

Пътните знаци в София - скрити зад стикери

Тази седмица в предаването ни „Вашият глас“ говорихме за масовото облепяне със стикери на указателни табели и пътни знаци в София. С екипа ни се свърза наш слушател, който ни разказа, че доста често вижда такива знаци, докато шофира и смята, че..

публикувано на 02.04.19 в 14:16

Преливащи кофи за боклук в центъра на София

Днес в предаването "Вашият глас" говорихме за извозването на контейнерите с отпадъци в централната част на града. С предаването се свърза Катя Тренчева, която живее в кооперация на кръстовището на бул. "Васил Левски" и ул. "Георги С. Раковски".  От..

публикувано на 29.03.19 в 14:31

Недоволство в "Младост" заради евентуален строеж

Тази седмица в предаването „Вашият глас“ говорихме за строителството в кв. „Младост“. По думите на живеещите там, кварталът вече е съвсем презастроен , а недоволството се надигна заради намерението за строеж на хотел, жилищна сграда и нова голяма улица..

публикувано на 26.03.19 в 13:54

Изграждат нови детски площадки и фитнес на открито в район "Витоша"

С настъпването на пролетта и покачването на температурите, времето става все по-подходящо за разходки навън, затова днес в предаването „Вашият глас“ говорихме за детските площадки и зелените пространства, където децата могат да играят. С екипа ни..

публикувано на 22.03.19 в 17:30