Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Вашият глас

Снимка

Всеки вторник и петък от 11.00 часа "Вашият глас" отразява проблемите на жителите на София и търси техните решения.

Ако институциите не обръщат внимание на проблемите, с които се сблъсквате в столицата и не можете
да намерите решение в софийските неволи, потърсете ни и ние ще се свържем с отговорните органи.

Предаването водят Полина Начева и Мария Илиева.

Пишете ни във фейсбук страницата на Радио София, на имейл glas@bnr.bg
или ни потърсете на телефон 02 9336 200.


Публикации

Жители на Горубляне скептични за строителството на отсечката от АМ "Тракия" до "Младост"

В днешното издание на "Вашият глас" говорихме за Околовръстния път на София от между АМ "Тракия" и ж.к. "Младост". След няколко запитваня от наши слушатели за въпросната отсечка, решихме да поставим темата пред Агенция "Пътна инфраструктура".  С..

публикувано на 19.02.19 в 16:16

"Болният" градски транспорт на София

В днешното издание на "Вашият глас" говорихме за шофьорите в градския транспорт, които символично протестират заради недобри условия на труд. От няколко дни те шофират с жълти жилетки. През последната седмица с предаването се свързаха хора, които са..

публикувано на 15.02.19 в 13:40

Борбата с калта от МС "Сливница" към Първи микрорайон на "Люлин" ще е продължителна

Тази пролет около столичното 137-о средно училище "Ангел Кънчев" предстои изграждане на тротоар, съобщи пред Радио София кметът на район "Люлин" Милко Младенов. Сигнал за лошата или направо липсваща инфраструктура подаде слушателката ни Доротея..

обновено на 12.02.19 в 13:33

Започва изграждането на канализация по десет улици в "Люлин"

В една част от най-многобройния район на София - "Люлин" все още няма канализация. Магда Стефанова , която е прекарала целия си живот в този район, подаде сигнал до предаването "Вашият глас", като разказа, че повече от 50 години чака изграждане на..

публикувано на 08.02.19 в 11:44

Алеята около Панчаревското езеро - арена на профучаващи автомобили

В предаването "Вашият глас" ви разказахме проблемите около едно любимо на столичани място за разходка - алеята около Панчаревското езеро, която е възстановена преди няколко години, за да може да се използва като място за отдих. Спортуващите възрастни и..

публикувано на 06.02.19 в 14:23

Жители на пернишкото село Драгичево на протест тази неделя

Тази неделя жители на Драгичево, най-голямото пернишко село, ще излязат на протест. Те ще се съберат в 16.00 часа на севрния изход на селото.  Поводът за протеста е затварянето с мантинела на северния изход на селото, в резултат на което голяма част от..

публикувано на 01.02.19 в 15:40

Кой почиства драсканиците по софийските фасади

Тази седмица в предаването ни "Вашият глас" обърнахме внимание на грозните надписи по различни сгради в София. Потърси ни нашият слушател Михаил Хотинов, който съобщи, че пътувайки към кв. "Княжево", е попаднал на нецензурни надписи по фасадата на една от..

публикувано на 29.01.19 в 14:16

15-годишна гаранция на покрив под въпрос заради строеж без разрешително

Тази седмица в предаването "Вашият глас" се фокусирахме върху казуса на нашата слушателка Мария Димова, която живее в столичния район "Студентски". В края на 2017 г. е извършен ремонт на покрива на кооперацията, в която Мария Димова живее. Гаранцията на..

публикувано на 25.01.19 в 15:16

Ремонтират тротоарната настилка при кръстовището на ул. "Поп Грую" и ул. "Летоструй"

Тази седмица с екипа на предаването „Вашият глас“ се свърза наш слушател, който ни сигнализира, че тротоарът на ул. “Поп Грую“ при кръстовището с ул. „Летоструй“ в столичния район „Подуяне“ е в доста окаяно състояние, а ъгълът при пешеходната пътека..

публикувано на 22.01.19 в 13:43

Къс сигнал блокира пешеходци насред столично кръстовище

Тази седмица ни потърси колега от националното радио, за да ни разкаже, че зеленият сигнал на светофара на бул. "Мадрид" при бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" е много кратък и хората, които пресичат, остават блокирани в средата на кръстовището, от..

публикувано на 18.01.19 в 14:32