Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Вашият глас

Снимка

Всеки петък от 11.00 часа "Вашият глас" отразява проблемите на жителите на София и търси техните решения.

Ако институциите не обръщат внимание на проблемите, с които се сблъсквате в столицата и не можете
да намерите решение в софийските неволи, потърсете ни и ние ще се свържем с отговорните органи.

Предаването води Полина Начева.

Пишете ни във фейсбук страницата на Радио София, на имейл glas@bnr.bg
или ни потърсете на телефон 02 9336 200.


Държим първенството в Европа по заболяемост от кучешка тения

Тази седмица в предаването "Вашият глас" се опитахме да разберем до какви последствия може да доведе недобросъвестното поведение на стопани на домашни любимци. С екипа ни се свърза нашата слушателка Мария Станимирова , която се оплака, че тревните..

публикувано на 29.06.18 в 15:50

Частичните ремонти не затварят дупките по ул. “Коломан”

Тази седмица в предаването „Вашият глас“ се опитахме да разберем защо столичната улица “Коломан” се “закърпва” частично, не се преасфалтира изцяло, а продължава да бъде частично ремонтирана и с опасни дупки, които могат да бъдат предпоставка за ПТП. С..

публикувано на 15.06.18 в 18:52

Ул. "Йосиф Щросмайер" - ремонти, дупки и коловози от пясък

Тази седмица в предаването „Вашият глас“ се опитахме да разберем защо повече от месец след ремонта на улица „Йосиф Щросмайер“ в столичния район „Сердика“, част от пясъка, използван при строежа, остава по пътното платно. С екипа ни се свърза нашият..

публикувано на 08.06.18 в 14:35

Вкарват в ред рекламния хаос в София

Тази седмица в предаването „Вашият глас“ обърнахме внимание на новата наредба за външната реклама, която предстои да бъде разгледана от Столичния общински съвет. Промените в нея са много, а целта е да се сложи ред относно визията на София. Естествено е..

публикувано на 01.06.18 в 14:40

Във Владая: агресивни кучета или безотговорни стопани

В предаването "Вашият глас", в което правим опит да помогнем на столичани в диалога им с институциите, с екипа ни се свърза нашата слушателка Виолета Георгиева от Владая, която ни разказа, че е била нападната от кучета, чиито стопани са ги пуснали да..

публикувано на 25.05.18 в 13:06

Дзен и изкуството да се поддържа... велосипед

Тази седмица в предаването "Вашият глас" обърнахме внимание на велосипедистите в София. Припомняме, че миналата седмица колоездач блъсна дете в Южния парк и избяга. Малкото момиченце вече е добре и си е вкъщи. Решихме да потърсим мнението на хората,..

публикувано на 18.05.18 в 13:43

Кал и липса на инфраструктура в махала Чемерник, с. Железница

Тази седмица в предаването "Вашият глас", в което правим опит да помогнем на столичани в диалога им с институциите, вниманието ни бе насочено към липсата на улици в махала Чемерник, село Железница. Потърсиха ни група млади хора, които в желанието си да..

публикувано на 11.05.18 в 14:08

Опасни клони са надвиснали над жителите на кв. "Левски"

Тази седмица с екипа на предаването „Вашият глас“ се свърза нашият слушател Стефан Иванов , който ни сигнализира, че в квартал "Левски" клоните на дърветата не са подкастряни отдавна, като много от тях са се оплели в жиците на електропреносната мрежа и..

публикувано на 08.05.18 в 12:08

С бебешка количка в автобус 98 - мисия невъзможна

Тази седмица в предаването „Вашият глас“, в което правим опит да помогнем на столичани в диалога им с институциите, говорихме за автобусна линия номер 98, която стига до село Железница. Потърсиха ни група млади майки от софийското село, които..

публикувано на 30.04.18 в 11:33

Защо може да заплатим два пъти, ако автомобилът ни е принудително преместен

В предаването „Вашият глас“ ни потърси нашият слушател Иван Стефанов от столичния квартал „Редута“, който не е съгласен с това, че след като автомобилът му е вдигнат за неправилно паркиране, той трябва да заплати две такси – една за репатрирането на..

публикувано на 20.04.18 в 15:44