Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Вашият глас

Снимка

Всеки вторник и петък от 11.00 часа "Вашият глас" отразява проблемите на жителите на София и търси техните решения.

Ако институциите не обръщат внимание на проблемите, с които се сблъсквате в столицата и не можете
да намерите решение в софийските неволи, потърсете ни и ние ще се свържем с отговорните органи.

Предаването води Полина Начева.

Пишете ни във фейсбук страницата на Радио София, на имейл glas@bnr.bg
или ни потърсете на телефон 02 9336 200.


Улица

Живеещите на ул. "Върба": Ходим в цивилизацията, за да си изхвърлим боклука

Тази седмица в предаването "Вашият глас" обърнахме внимание на ул. "Върба" в кв. "Карпузица". Преди около месец живеещите на улицата организираха протест, за да алармират за липсата на асфалт по нея. Това е съпътсвано от много проблеми, тъй като хората..

публикувано на 19.10.18 в 15:07

Кметът на "Овча купел": Предстои цялостно преасфалтиране на ул. "Народно хоро" до две години

Тази седмица в предаването "Вашият глас" ни потърсиха част от живеещите на тази улица с молба да има съдействаме в диалога им с район "Овча купел".  Преди около месец ВиК тръбите на ул. "Народно хоро", в участъка около ул. "Крушовски връх", са подменени...

публикувано на 16.10.18 в 14:10

Градинка се превръща в сметище, а стопаните нехаят

Тази седмица в предаването „Вашият глас“ се опитахме да разберем какъв е статутът на едно от зелените пространства в София. Става въпрос за една от градинките в столичния район „Витоша“, която се намира между улица  ул. „Мур“ и бул. „Братя..

публикувано на 12.10.18 в 14:14

Изкъртен тротоар и паднали колчета - чия е вината

Тази седмица в предаването „Вашият глас“ коментирхме планираното разширение на платените паркоместа в столицата, което влиза в сила от първи ноември. В четири квартала в София се предвижда да бъдат увеличени местата за синя и зелена зона, а във връзка с..

публикувано на 09.10.18 в 13:52

Как се стигна до огромните сметки за вода в бл. 200 в жк. "Красно село"

В предаването "Вашият глас" тази седмица говорихме за сметките за вода за над 75 хил. лв., които получиха живеещите във входове Д и Е на бл. 200 в столичния квартал „Красно село“.  При получаване на последните изравнителни сметки за общо потребление,..

публикувано на 05.10.18 в 16:53

Милко Младенов: До седмици ремонтираме дупките пред блок 309 и 310 в "Люлин"

Тази седмица в предаването "Вашият глас" ви запознахме с някои от проблемите на столичния район "Люлин". Дупките по улиците са част от софийския пейзаж, а в този брой на предаването ни потърси Зоя Радкова, за да разкаже за огромните ями, които са се..

публикувано на 02.10.18 в 16:30

Теодор Петков: Невъзможно е Сухата река в кв. "Симеоново" да прелее

В предаването "Вашият глас" се фокусирахме върху столичния квартал "Симеоново". Жители на квартала организираха протест заради строителството в Сухата река в квартала. Това беше вторият протест заради строителството, което по думите на хората е..

публикувано на 01.10.18 в 18:26

Премахват незаконна ограда в с. Чепинци след намесата на Радио София

В предаването "Вашият глас", в което се опитваме да помогнем на столичани в разговора им с институциите, ще ви запознаем с един казуси, проточил се с години. Потърси ни Борис Чалъков от Чепинци, който преди години заедно със семейството си купува..

публикувано на 21.09.18 в 15:33

Къде е тротоарът на ул. "Мусала"

Тази седмица в предаването „Вашият глас“ се опитахме да разберем защо част от тротоара на ул. „Мусала“ в столичния район „Витоша“ е непроходим и кога ще бъде ремонтиран.   С екипа ни се свърза нашата слушателка Генка Иванова, която живее в квартал..

публикувано на 14.09.18 в 11:23

Мораториум на всички строежи в "Овча купел" поискаха жители на квартала

В края на миналата седмица в изкоп за жилищен блок в „Овча купел“ пропадна автомобил, а това доведе до спирането на близкия строеж. Заповедта за спирането беше издадена от ДНСК заради допуснатото съществено отклонение от одобрените строителни..

публикувано на 12.09.18 в 15:07