Радио Варна - другата сцена!

Представяне на “Седемте лъча на Еволюцията” на Ваклуш Толев

11 май, сряда - Концертно студио на Радио Варна, 18:30 часа

Издателство "7 ЛЪЧА" и Сдружение "Общество Път на Мъдростта" ви канят на Представяне в град Варна на третото допълнено и преработено издание на книгата "Седемте Лъча на еволюцията" на Ваклуш Толев.

Изданието е отпечатано след спечелен конкурс по Програма "Помощ за книгата" 2015 в Министерство на културата и се представя на българската читателска аудитория след като дълго време бе изчерпано на книжния пазар.
Авторът на книгата, който ни напусна преди две години, е известен български мислител, богослов и общественик с проницателни тълкования в областта на религиознанието, философията, историята, социологията. Други търсени от читателите негови книги са: трилогията "История на религиите", двутомникът "Духовните дарове на България", стихосбирката "Разпилени бисери" и пр.
За книгата, за автора и творчеството му, както и за неговите гостувания в гр. Варна ще говорят доц. Кирил Коликов - главен редактор, журналистът Антон Луков, художничката Калия Йорданова, издателя - Жаклин Толева. Ще се насладим и на прекрасните изпълнения на пиано на Иво и Ния Боневи.

''Седемте Лъча на еволюцията'' не е писана книга, а живо слово, изнесено под формата на лекции и беседи от Ваклуш Толев. В нея, освен представяне на самите Лъчи и анализ на тяхната роля в еволюцията на планетата, гладният за знание читател ще открие плодовете на една духовнoст, а будният пътник ще види стъпките по една нова пътека, един Път на Мъдростта. Защото тази книга е предназначена не толкова да констатира външната еволюция, колкото да вдъхнови вътрешна революция - мисия, която произтича от дълбокото убеждение на автора, че всеки човек е един бог в развитие. За първи път книгата е отпечатана през 2002 г. Настоящото издание е трето и е допълнено с идеи и тези от последните лекции на Ваклуш Толев. Издава се с подкрепата на Министерство на културата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!