БСП е готова за избори, започва диалог с всички срещу правителството

За диалог с всички, които са против това правителство, ще работи Атанас Зафиров. Той бе избран от Националния съвет на БСП за зам.-председател на партията, който ще отговаря за коалиционната й политика. „Един нов ресор, който доказва колко е важна..

публикувано на 12.10.20 в 14:30

Христо Иванов подкрепи протестите в Нова Загора срещу обгазяването на града

Провал на европейско ниво на пропагандата на ГЕРБ. Така съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов коментира в Нова Загора отхвърлените от Европейския парламент поправки , които визираха българския президент в проекторезолюцията за..

публикувано на 08.10.20 в 15:49

Общинският съветник от БСП Живко Господинов с приемен ден в Бургас

Общинският съветник от БСП Живко Господинов ще проведе приемен ден на 8-ми октомври /четвъртък/. Срещите с жители на Бургас ще протекат в Общинския съвет на БСП – Бургас /ул. „Фердинандова“ 60/, от 09:00 до 12:00 часа. Присъстващите ще имат..

публикувано на 07.10.20 в 12:28

Ивайло Вълчев: Правителството е в състояние на кома

Правителството е в състояние на кома и се отнася с безразличие към протестите. Така определи политическата ситуация в страната сценаристът и зам.-председател на ПП „Има такъв народ“ Ивайло Вълчев. Преди дни беше открита приемна на партията и в..

публикувано на 05.10.20 в 13:25

Откриха приемна на ПП „Има такъв народ“ в Бургас

250 са вече членовете на ПП „Има такъв народ“ в област Бургас. Това посочи координаторът на местната структура на партията Тодор Иванов.  „Имаме представители и общински координатори в почти всички общини в област Бургас. Липсват ни още няколко, но..

публикувано на 03.10.20 в 14:23
Десислава Танева

Десислава Танева: Видеозаписите изпратени до евродепутатите са политическа провокация (ОБНОВЕНА)

Министърът на земеделието Десислава Танева коментира в Сливен, че разпратените до всички евродепутати видеозаписи от т.нар. „Отровно трио“, чрез единият от които те твърдят, че се прикриват злоупотреби в Министерство на земеделието, вече е коментирано и..

публикувано на 01.10.20 в 16:47

Преименуват празника 24 май

На първо четене парламентът прие да се преименува празникът 24 май. По предложение на "Обединени патриоти" депутатите записаха в Кодекса на труда празникът да бъде "Ден на българската писменост, просвета и култура". Отпада прилагателното "славянска"...

публикувано на 01.10.20 в 15:43

Поискаха три оставки в местната власт на Бургас

Недоволни граждани от местното управление на Бургас излязоха този следобед на протест. Те поискаха оставките на кмета Димитър Николов, заместника му Чанка Коралска и областния управител Вълчо Чолаков. Около 20 протестиращи се събраха пред..

публикувано на 30.09.20 в 18:30

Димитър Стоянов няма да напусне Парламента

 Лидерът на БСП Корнелия Нинова заедно с депутатите от парламентарната група призова днес напусналите 6-ма народни представители да излязат от Народното събрание.Тя подчерта,  че в момента те не представляват никого, тъй като са избрани с листата на..

публикувано на 30.09.20 в 15:51

Иван Вълков: Кодексът на търговското корабоплаване цели синхронизиране с европейското законодателство

„Основна цел на законопроекта за Кодекса на търговското корабоплаване (КСК) е осигуряване на мерки на национално ниво за прилагане на вторичното право на ЕС относно надзора на пазара на морското оборудване и изисквания на Директива 2014/90/ЕС и отмяна на..

публикувано на 30.09.20 в 14:22