Андрей Слабаков

Андрей Слабаков: Направих предложение за нов европейски фонд, който да подпомага независимите творци

Предложение да се направи нов европейски фонд за спасяване на независимите хора в изкуството е направил евродепутатът Андрей Слабаков.  В страната бяха отменени представления, концерти и премиери, вследствие пандемията от COVID-19.  Конкретните..

публикувано на 19.05.20 в 12:31
Андрей Слабаков

Андрей Слабаков: Извънредното положение отпада на 13 май, но нашето правителство се справи учудващо добре с мерките

Добри или лоши  извънредните мерки отпадат на 13 май. А отмяната на извънредното положение мина и през Парламента. Но справи ли се българското правителство като цяло или пропуснахме нещо. Коментар на евродепутата Андрей Слабаков. От  първите..

публикувано на 11.05.20 в 16:42

Бургаските социалисти отбелязаха 75-годишнината от победата над хитлерофашизма

Представители на БСП Бургас  поднесоха венци и цветя на паметника на Съветската армия. Те изразиха  своята  признателност към загиналите герои. На събитието бяха народният представител от ПГ на „БСП за България“ Николай Тишев, председателят на ОбС на..

публикувано на 09.05.20 в 12:34

Готвят нов рестриктивен план за финансово оздравяване на община Созопол

Администрацията в Созопол подготвя нов, още по рестриктивен план за финансово оздравяване на общината. Актуализация на бюджета се очаква след края на юни. Икономическият ефект от епидемията ще дойде не от направените разходи за дезинфектанти и..

публикувано на 08.05.20 в 16:53
Социалисти положиха цветя пред паметника на 24-ти пехотен Черноморски полк

Бургаските социалисти почетоха Деня на храбростта и празника на Българската армия

Представители на бургаската организация на БСП  положиха венци и цветя на паметника на 24-ти пехотен Черноморски полк пред Военния клуб в Бургас.Те отдадоха почит  към всички български воини, пожертвали живота си за свободата и независимостта на..

публикувано на 06.05.20 в 12:07
Централата на НФСБ в София

НФСБ предложи конкретни антикризисни мерки

НФСБ не подкрепя насърчаването на пасивността и „стоенето в къщи“ срещу пълно заплащане, което е заложено в мярката 60:40, приета със Закона за извънредното положение, съобщават от пресцентъра на партията. "Считаме, че най-важната задача на..

публикувано на 21.04.20 в 14:09

Рибарите от “Ченгене скеле” получиха санитарни средства за дезинфекция

Маски за многократна употреба, гел за дезинфекция и ръкавици получиха в рибарско селище „Ченгене скеле“. Инициативата премина при спазване на задължителните предпазни мерки срещу COVID-19. Дарението бе осигурено от народния представител д-р Стойно..

публикувано на 11.04.20 в 16:50

БСП - Бургас дарява хранителни продукти на нуждаещи се

Заради извънредното положение в страната, БСП-Бургас, с подкрепата на зам.-председателя на левицата Кирил Добрев, започна благотворителна инициатива за даряване на хранителни продукти от първа необходимост на крайно нуждаещи се възрастни и социално..

публикувано на 10.04.20 в 10:42

БСП – Бургас дари предпазни шлемове на Белодробната болница в града

Председателят на ОбС на БСП – Бургас Живко Господинов, общинският съветник Чанко Мирчев и председателят на Младежкото обединение в БСП – Бургас Васил Иванов направиха дарение от 100 предпазни шлема на Белодробната болница в града. Благотворителната..

публикувано на 08.04.20 в 10:34

Общинските съветници от „Средна европейска класа“ дариха кръв

Общинските съветници от „Средна европейска класа“ Константин Бачийски, Христина Секлемова, Красимир Калудов  се присъединиха към кампанията за кръводаряване в Бургас. От местния  Център по трансфузионна хематология  наскоро изпратиха зов за..

публикувано на 07.04.20 в 16:49