Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

В сложен свят като днешния, най-трудното нещо е да живеете просто, затова по – спокойно в неделя. Отпуснете се, помързелувайте и бъдете позитивни, време е за релакс и сладки приказки. Звукорежисьор е Ваня Желева, водещ е Стефка Бакърджиева.   Ето..

публикувано на 04.06.23 в 11:30
Гери Турийска

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 21 МАЙ:

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 21 МАЙ: Жените, които ни вдъхновяват, са не просто дами с интересен личен стил и добър вкус, а преди всичко хора с индивидуалност и въображение. Тайната изобщо не е в дизайнерските дрехи или скъпите аксесоари –..

публикувано на 21.05.23 в 09:10

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Въпросът не е в това какво ви се случва, а как го приемате. Бройте щастливите си мигове, докато другите броят нещастните. Каним ви на релакс и сладки приказки! Усмихната неделя от екипът ни днес - звукорежисьор е Стефан Генчев, водещ е Стефка..

публикувано на 14.05.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ СЛЕД 13 ЧАСА!

Честит празник на всички, които обичат да слушат радио, да гледат телевизия и на всички, които ги създават! Международния ден на радиото и телевизията отбелязваме на 7 май. Това е и поводът да си припомним за един радио човек, оставил светла..

обновено на 07.05.23 в 11:02

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 до 15 Ч.:

За да видим красотата на света трябва да измием прозорците на душата си, беше казал някой и е прав! А другите прозорци днес не ги мислете, синоптиците казаха че пак ще вали. Времето за релакс и сладки приказки в компанията на БНР – Бургас започва..

публикувано на 23.04.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА ВЕЛИКДЕН!

За чудото на Великден ще говорим с отец Захарий Дечев, ставрофорен иконом в църквата в Българово. От него ще разберем и как се става хаджия. Ще чуете и какво си пожелаха бургазлии на светлия празник.  Изложение на изкуствата и занаятите се..

обновено на 16.04.23 в 11:55

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 9 АПРИЛ:

Цветята нямат гръб…... Цветята са усмивката на земята! Честит имен ден на всички, които носите имена на цветя! Днес отбелязваме големия християнски празник Цветница! А още цвят в неделния следобед добавяме  и в ефира на БНР - Бургас с най-женското..

обновено на 09.04.23 в 11:44

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 2 АПРИЛ:

Толкова бързаме да живеем, че не успяваме да видим самия живот. За това днес забавете темпото и се огледайте, щастието е около нас и в малките неща! България избира днес 49 –тото си Народно събрание, бъде активни и гласувайте! Звукорежисьор е..

публикувано на 02.04.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 26 МАРТ!

Добра неделя на вълните на БНР-Бургас. Влизаме във времето, с което в ритъма на почивното блаженство отмерваме последните часове на уикенда. Със смислени и цветни хора ви срещаме между 13 и 15 часа. Петя Янакиева и Теодора Кралева е екипът на..

обновено на 26.03.23 в 11:40

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 19 МАРТ:

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 19 МАРТ: Е, дами, независимо какво червило ще използвате, не забравяйте, че най-красивите устни са усмихнатите… В женския месец ви приканваме да отворите сърцата си за красивото и да бъдете смели. За още..

публикувано на 19.03.23 в 11:16