Предавания


ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 10 АВГУСТ:

Не търсете щастието, създайте го! Когато сърцето е изпълнено с любов, когато в душата има хармония, денят винаги е прекрасен! Добро утро от екипа на БНР - Бургас днес – звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Петя Михова, водещ е Стефка..

публикувано на 10.08.22 в 06:30

Булевард Демокрация на 9 август

В разгара сме на туристическия сезон, курортните градчета по морето са пълни, но на каква цена. С разговор за пари започва предаването днес.  Кое колко струва в Поморие и има ли проблеми с паркирането там, очаквайте след малко. Продължава лятното турне..

публикувано на 09.08.22 в 14:27

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 9 АВГУСТ!

Седмица след като изтече крайният срок за премахването на чадърите и шезлонгите от малкия плаж до Ветроходния клуб в Несебър - плажните съоръжения още са там. Те са поставени за безплатно ползване от хотелиера на почивната база до плажа, но от..

публикувано на 09.08.22 в 06:56

Булевард Демокрация на 8-ми август

Днес ви предстои да слушате: Продължила тема от сутринта за драстичния скок на дървата за огрев. Къде има, къде няма, песимистични или оптимистични са прогнозите. Какви мерки ще вземат в Германия, за да се справят с енергийния недостиг,..

публикувано на 08.08.22 в 14:53

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 8 АВГУСТ:

Утрото е най-прекрасното време на деня, защото е началото на нещо ново, нова надежда и ново вдъхновение. Здравейте в понеделник, да започнем новата седмица с усмивка и добро настроение! Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -..

публикувано на 08.08.22 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" СЛЕД 13 ЧАСА!

Шеф Валентина Вълкова, победител от последния  сезон на Hell's Kitchen, гостува в „Ева в неделя“. Бургазлийката разказва за предстояща серия кулинарни изяви в родния град, нейният почерк в кухнята и какво става с голямата награда.  Прекрасната..

публикувано на 07.08.22 в 09:42

Ден до пладне на 6-ти август

Август започна с шоково поскъпване на цената на водата в Бургас. С 60% повече ще са сметките ни. Причината била инвестиции, които дружеството трябва да направи и макар през седмицата КЕВР да каза, че увеличението можело да е малко по-малко, от дружеството..

публикувано на 06.08.22 в 08:55

Булевард Демокрация на 5-ти август

Днес в предаването ще научите: Кога най-рано ще влязат промените в учебните програми, за които от години се говори колко са важни и наложителни. Ще станете свидетели на един спор на граждани, живеещи на улица „Цариградска“ 41 и..

публикувано на 05.08.22 в 14:52

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 5 АВГУСТ:

Щастие е тогава, когато ти е абсолютно безразлично какъв ден от седмицата е днес. Добро утро в петък! Започнете го с усмивка, любимо кафе и приятна компания! Звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Мария Попчева, водещ е Стефка Бакърджиева...

публикувано на 05.08.22 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 4 АВГУСТ!

За характера на сезона, туристите, търговците и хората от бранша е днешната ни тема, дестинацията е Приморско. Днес курортът е и поредната спирка в лятното турне на БНР Бургас, по повод 10-тата годишнина на медията. Затова и през целия ден градът,..

публикувано на 04.08.22 в 07:02

Булевард Демокрация на 3-ти август

Цената на водата и днес е в центъра на предаването ни. Кметът Димитър Николов иска да бъде обявено решението за увеличаване за нищожно, туристическия бранш негодува, а сигнал до Административна прокуратура ще внесат от гражданската платформа „Изправи се...

публикувано на 03.08.22 в 14:40

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 3 АВГУСТ:

Всяка сутрин ни носи нещо ценно - възможност да живеем, да се усмихваме, да започнем отначало! Добро начало на сряда, 3 август ви пожелава БНР – Бургас. Звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Мария Попчева, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето..

публикувано на 03.08.22 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 2 АВГУСТ!

„Златна вода“ потече от кранчетата в Бургас. Така побързаха да я нарекат някои потребителите заради цената й, която от този месец се повиши с 60%  до 4.39 лв. с ДДС за кубик. Кметът на града Димитър Николов обяви, че ще поиска преразглеждане на..

публикувано на 02.08.22 в 06:53

Булевард Демокрация на 1-ви август

Темите днес Естествен водопад ли е Докузак край село Стоилово, природна забележителност ли е и какво е неговото бъдеще? В коментара на деня – случайност, технически проблем или зла умисъл е причината за взривовете в складовете за..

публикувано на 01.08.22 в 14:44
Розалина Попова

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 31-ВИ ЮЛИ

Ако една жена не е права, по-добре отидете и ѝ се извинете, казва френска поговорка…  Добре дошли в  най-женското предаване „Ева в неделя“!  В зоната за уикенд релак до три следобед в ефира на БНР - Бургас  очаквайте: Най-романтичните неща се случват на..

публикувано на 31.07.22 в 10:33