Болярово се обединява да помогне за лечението на Иван Шутов

„Болярово за Иван“ е каузата, която прегърнаха десетки местни жители на община Болярово в последните дни. „Нашият съгражданин Иван Шутов и семейството му водят най-тежката битка – битката за здравето на Иван. Освен подкрепа, те се нуждаят от финансови..

публикувано на 29.01.24 в 16:56

Бургазлии се обединяват заедно за Веси

Семейството на 40-годишната Веселина Атанасова отправят спешен зов за помощ, за да може да живее втори живот.  След 15 години безуспешна борба със забременяването,  многократни ин-витро процедури и прием на множество силни лекарства, през юли миналата..

обновено на 22.01.24 в 12:33

Да помогнем на Маги да проходи

През декември четиригодишната Магдалена Велчева ще навърши 5 г., но от двумесечна възраст се бори с Детска церебрална парализа. Тя се ражда два месеца преди термина с тегло едва 1240 гр. С много сила и жажда за живот тя успява да се пребори с..

публикувано на 17.11.23 в 15:34

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Бургас се обединява, за да помогне на един баща да проходи

Бургас се обединява, за да помогне на един баща да проходи след катастрофа.  Преди два месеца  Михаил Павлов претърпява пътнотранспортно произшествие, в следствие на което е обездвижен от гърдите надолу. От болницата в Турция дават надежда за лечение,..

публикувано на 14.11.23 в 11:42

Да помогнем на Миро Рахнев да пребори коварно заболяване

Познатият на много хора в Бургас йога-учител и психотерапевт Мирослав Рахнев се нуждае от помощ. Той трябва да доплати лечението си, което е стартирал преди една година и половина в Истанбул. Става въпрос за втори цикъл от специална химиотерапия, която..

публикувано на 02.11.23 в 13:12

Бургазлии се обединяват, 45-годишният Атанас Маринов да спаси зрението си

Бургазлии се обединяват, за да помогнат на 45-годишния Атанас Маринов. Той от години се бори с латисова дистрофия на роговицата. Единственият му шанс, за да не ослепее е спешна трансплантация на роговиците на двете очи. Заболяването му е наследствено и е..

публикувано на 19.10.23 в 13:05

Операта в Бургас с благотворителни събития за Велинка  

Балетисти от Бургас се обединяват в името на Велинка. Момичето е диагностицирано с мозъчен тумор и се нуждае от средства за лечение. В операта днес се провеждат две събития с благотворителна цел.  Едното е Международна олимпиада на балетно и..

публикувано на 02.07.23 в 09:14

Бургазлии се обединяват да помогнат на 36-годишния Иван Мандаджиев

Бургазлии се обединяват да помогнат на 36-годишния Иван Мандаджиев, който е съпруг и баща на момиченце .  През 2018 година след рутинни кръвни изследвания, е диагностициран с Хронична миелоидна левкемия. Тогава започва лечение в УМБАЛ „Св .Георги“-..

публикувано на 30.06.23 в 12:08

Бургазлия има нужда от 5 хил. лева за спешна операция

Бургазлията Ибрям Тахир има спешна нужда от животоспасяваща операция, съобщават от  Асоциация за подкрепа на диализно болни пациенти. Мъжът от години страда от последна, крайна фаза на бъбречна недостатъчност. Поради множество хеморагични кисти в..

публикувано на 13.03.23 в 16:37

Да помогнем на Тани

Трета животоспасяваща операция предстои за 15-годишната Таня Сурчева от Бургас, която води 7-годишна битка с тежко заболяване.  В неделя предстои благотворителен концерт с цел бързо набиране на средства, защото операцията е спешна и ще..

обновено на 25.02.23 в 13:14