Спешно се събират пари за лечението на малкия Виктор

Виктор Желев е на 2 години и е диагностициран с мускулна дистрофия - Дюшен. Това е рядко генетично заболяване, което прогресира бързо, ако не бъде лекувано навреме. Болестта е открита случайно през април в СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев"..

публикувано на 03.05.22 в 13:28

Да помогнем на 3-месечната Мартина да живее

3- месечната Мартина е д иагностицирана с туморно образувание на десния бъбрек с размери 6 на 8 см. След направен скенер в България, лекарите заключват, че е тумор на Вилмс. Те препоръчват на бебето да се назначи химеотерапия и последваща операция...

публикувано на 10.04.22 в 15:58

Зов за помощ от Стойко Сакалиев

Футболистът Стойко Сакалиев, чиято кариера започна в „Нефтохимик“, в емоционален пост в социалната мрежа помоли за финансова помощ. Нужни са 70 хил. евро за лечение на дъщеря му, която страда от рядък вид рак– синовиален сарком. В публикацията..

публикувано на 07.02.22 в 13:57
Георги Панайотов е един от най-търсените озвучители в Бургас, без който не преминава нито една пресконференция, изложба или концерт

Да помогнем за лечението на Георги Панайотов от Бургас

Близки и приятели на Георги Панайотов отправят молба за помощ.  Георги, заедно с група от момчета озвучители и осветители, са онова невидимо присъствие на почти всяко събитие в Бургас. Те не са в светлината на прожекторите, но са звеното, без което тези..

публикувано на 01.02.22 в 10:59

Да помогнем на 4-годишния Митко да пребори левкемията

В навечерието на Коледа, родителите на 4-годишния Митко  отправят молба за помощ.  Преди 2 години детето започва лечението си от левкемия и скоро му предстои трансплантация на костен мозък. При постъпването си в детското отделение на болница "Свети..

публикувано на 24.12.21 в 18:05

Да помогнем на 33-годишен мъж от село Съединение, община Сунгурларе

Хюсеин Селят от село Съединение, община Сунгурларе се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек.  През 2006 година Хюсеин претърпява трансплантация в Пакистан. 16 години по-късно организмът му отхвърля бъбрека. Затова и мъжът отново се нуждае от..

публикувано на 19.07.21 в 12:38

Нека помогнем на Криси да пребори болестта

К риси от град Разград повече от една година се бори с тежката диагноза  Абдоминален  Невробластом - 4ти стадий. През май 2020г.  в университетската болница „ Света Марина”- гр. Варна, му откриват туморно образувание в дясна надбъбречна..

публикувано на 14.06.21 в 12:28

Мая Севова от Шумен прави лалета от текстил

Доброто е около нас и може да предизвика добро! Доказа го фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“, в която майките с нелека съдба показват снимки на ръчно направени от тях сувенири - подаръци, ръкоделия, плетива, а всеки, който..

публикувано на 27.12.20 в 16:02

51-годишна бургазлийка гасне без поставена диагноза

Ивелина Костадинова е на 51 години от Бургас. Приятелите ѝ я определят като един от най-слънчевите и лъчезарни хора на света. До преди 5 месеца, когато без видима причина започва да чувства отпадналост и умора.  След серия от изследвания, ехография, ядрено..

публикувано на 12.07.20 в 21:44

20-годишно момче има спешно нужда от средства, за да живее (ОБНОВЕНА)

20-годишно момче от Сливен води своята битка за живот.  Димитър Щилиянов  е диагностициран със страшната диагноза Сарком на Юинг и се нуждае от всички нас, за да продължи да се радва на живота! Родителите му информират, че събраните средства за..

обновено на 09.01.20 в 09:44