Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

средство за политически анализ

"Булевард Демокрация" - на 21 април

Има такава държава, дето електоралните ѝ единици хвърлят боб за какво ли не. Преди беше за мерките – ще ги разхлабват, няма да ги разхлабват… Днес е за правителство – ще има, няма да има. А всякакви политически врачки редят пасианси и все не им излиза..

публикувано на 21.04.21 в 14:59

Темите в предаването "Булевард Демокрация" на 20 април

Самонастанили се роми в покрайнините на Созопол притесняват местните жители, откъде са нежеланите гости  и какви действия предприема общината-проследяваме. В Царево построиха първия еко катамаран у нас. Той ще пътува из Бургаския залив, извън..

обновено на 20.04.21 в 15:11

"Булевард Демокрация" - на 19 април

Ако се чудите къде да намерите плана за възстановяване и устойчивост – в замунда вече е качен. Не съм го свалил, така че не знам дали е вариантът от днес. Оказа се, че въпреките дадени (според публикации) 2 млрд. лв. за елекронно управление,..

публикувано на 19.04.21 в 15:03
Мая Манолова

"Булевард Демокрация" - на 16 април

Новият парламент задмина всички други развлекателни предавания; сериала, в който Гопи изпра лаптопа на Ахем; както и новата Кечмания. Заседанията заприличват на някакво странно риалити, в което над 200 души викат, крещят, махат с ръце и всички са..

публикувано на 16.04.21 в 14:55
Дуейн Джонсън

"Булевард Демокрация" - на 13 април

Видяха американците, че сме склонни да гласуваме доверие на гологлав татуиран шоумен и вече са склонни да издигнат Скалата за президент. Дуейн Джонсън, дето беше в кеча и после отиде в Холивуд. bTV съобщават, че самият Скала казал, че ако го..

публикувано на 13.04.21 в 14:52

"Булевард Демокрация" - на 9 април

Голямо хвърляне на боб ни очаква. А бобът не е евтин вече. Политолози, анализатори се обзалагат какво ще се случи, а основният играч тайнствено мълчи. Първата стъпка вече е почти ясна -–ГЕРБ ще предложат кабинет, който няма да бъде приет. Но какво ще..

публикувано на 09.04.21 в 14:49

"Булевард Демокрация" - на 7 април

Народът тъкмо се вдигна и отиде до урните и почнаха да му предлагат нови избори. Е, наполовина се вдигна, но в тази обстановка и това е успех. Първи, от новоизбраните, затова заговори Христо Иванов. Отсега е скептичен, че ще се сглоби кабинет и не..

публикувано на 07.04.21 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 5 април

Следизборните страсти винаги са почти толкова вълнуващи, колкото и предизборните. Докато във виртуалното пространство хвърчат подигравки, че сънародниците ни в чужбина били избрали „чалгата“, други мъдро напомнят грешните избори на политиците. Във..

публикувано на 05.04.21 в 14:56

"Булевард Демокрация" - на 1 април

Какъв ти 24 май, какъв ти 3 март… Какво Освобождение, какво Съединение? Първи април трябва да е национален празник на България! Достатъчно голям майтап си е, че още сме на тези географски ширини, не сме се затрили като понятие на картата или поне не..

публикувано на 01.04.21 в 14:53

"Булевард Демокрация" - на 30 март

Ластикът е хубаво нещо. Служи за игра на децата. Или поне – по мое време момичетата си играеха с ластици, не знам как е в днешното електронно ежедневие. Ластикът служи и за тренировка. Особено подходящ във време, в което спортните и фитнес залите са..

публикувано на 30.03.21 в 15:04