Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 5-ти август

Днес в предаването ще научите: Кога най-рано ще влязат промените в учебните програми, за които от години се говори колко са важни и наложителни. Ще станете свидетели на един спор на граждани, живеещи на улица „Цариградска“ 41 и..

публикувано на 05.08.22 в 14:52

Булевард Демокрация на 3-ти август

Цената на водата и днес е в центъра на предаването ни. Кметът Димитър Николов иска да бъде обявено решението за увеличаване за нищожно, туристическия бранш негодува, а сигнал до Административна прокуратура ще внесат от гражданската платформа „Изправи се...

публикувано на 03.08.22 в 14:40

Булевард Демокрация на 1-ви август

Темите днес Естествен водопад ли е Докузак край село Стоилово, природна забележителност ли е и какво е неговото бъдеще? В коментара на деня – случайност, технически проблем или зла умисъл е причината за взривовете в складовете за..

публикувано на 01.08.22 в 14:44

"Булевард Демокрация" - на 29 юли

Честно да ви кажа, чувствам се облекчен от края на тая парламентарна мъка. Или агония, както някои я кръстиха. Мъката е сега, агонията ще е есента и зимата, както предричат някои експерти. И, обикновено, е за обикновените граждани. Които пак ще излязат..

обновено на 29.07.22 в 14:53

Булевард Демокрация на 28-ми юли

На местна почва различни от тези в политиката неща вълнуват хората. Ще се изсипе ли в морето алеята до Сарафово, тази гордост на местното управление. Самото то възмутено отрича, че е асфалтирало пътя от Солниците, както преди това каза областният..

публикувано на 28.07.22 в 14:37

Булевард Демокрация на 27-ми юли

За това кой ще разпределя едни големи пари от Плана за възстановяване и устойчивост ли става въпрос или за истински патриотизъм и бутане на тези, които не могат да управляват, помагайки на хората в инфлация и криза? Ще си проличи. Но..

публикувано на 27.07.22 в 14:47

Булевард Демокрация на 26-ти юли

Започваме с добри новини от бургаската Топлофикация. Реалното увеличение на цената на парното и топлата вода от 1 юли ще е с 0,4%, но още цифри след малко в първия час. След това главни действащи лица ще станат делфините, които често напоследък се случва..

публикувано на 26.07.22 в 14:26

Булевард Демокрация на 25-ти юли

Темите днес Отиваме в центъра на пожара, който вилня вчера във вилното селище до Изворище. Август е и вместо точно в разгара на сезона цените да спаднат, те се увеличават. Така ли е наистина? Какво означава за хората, изплащащи..

публикувано на 25.07.22 в 14:46

Булевард Демокрация на 22-ри юли

Темите днес: Гневът на поморийци заради непрекъснатите ВиК аварии. Защо там водата не достига до високите етажи, а после изведнъж избива. От Петя Янакиева. Торпедо, НУРС, ракета или какво е точно боеприпасът от тази сутрин, който изплаши..

публикувано на 22.07.22 в 14:37
БСП продължава разговорите в опит за съставяне на правителство с третия мандат в рамките на 47-ото НС.

"Булевард Демокрация" - на 20 юли

„Продължаваме промяната“ държат Асен Василев да е премиер. „Демократична България“ ще кажат дали ще подкрепят кабинет на БСП, ако като чуят името на премиера. „Има такъв народ“ мълчат за Бойко Рашков като шеф на комисията за борба с корупцията...

публикувано на 20.07.22 в 14:58