Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" - на 25 май

Повече излекувани отколкото заразени, отчетоха днес от държавния щаб. Дали това действа успокояващо, но гръцките собственици на къмпинги вече почнали да смятат печалбата. Те започват работа от 1 юни и вече имали резервации от българи и румънци...

публикувано на 25.05.20 в 14:50
Наско Сираков

"Булевард Демокрация" - на 22 май

Да ви попитам – днес някой да ви е джиросвал акции на „Левски“? Защото в онзи списък на Божков, който пусна, май само мен ме нямаше, ама и ме беше страх да проверя по-подробно, че знам ли… А за по-малко от месец, три пъти се смени името на бъдещия..

публикувано на 22.05.20 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 21 май

Гаврата с ФК „Левски“ вече стигна изключителни нива. Всъщност, ако българския футбол не копаеше дъното от години, бих казал, че тя е такава с него отдавна. Като се почне от някогашните гаври с другия, сочен за гранд ЦСКА, та се стигне до днешните с..

публикувано на 21.05.20 в 15:00
Възникнала в средата на 50-те години на 20 в., шопската салата е една от кулинарните визитки на България

"Булевард Демокрация" - на 20 май

Нали искахте евтина шопска салата, пита иронично икономистът Владимир Каролев във Фейсбук? Колегата му Бисер Манолов пък вече започна да събира имена за поста на нов финансов министър. А причината: „За да се компенсират загубите, общата..

публикувано на 20.05.20 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 19 май

И като тръгнаха керваните към Гърция и Сърбия, та чак до втората вълна на коронавируса. Е, последното дано да е в кръга на шегата. Държавата постепенно се опитва да се възвърне към нормалния си ритъм, макар и с несигурната походка на бебе. Отварят..

публикувано на 19.05.20 в 14:58
Световна здравна организация

"Булевард Демокрация" - на 18 май

Световната здравна организация размаха пръст, че сега не било повод за празнуване, а за подготовка, че можело да дойде втора коронавирусна вълна, по-опасна от първата. Не подценявам организацията, но нямаше как да не се сетя за едно меме. На..

публикувано на 18.05.20 в 14:57
Тестове за коронавирус

"Булевард Демокрация" - на 8 май

Като за петък, започнахме с добра новина, че за изминалото денонощие, няма починал от коронавирус. Девет, обаче, са новите случаи само в Ямбол, който се очертава едно от сериозните огнища на заболяването в региона. Пет са заразените деца, а..

публикувано на 08.05.20 в 15:02
Проф. Венцислав Мутафчийски

"Булевард Демокрация" - на 7 май

Заболеваемостта се учеличава, алармира днес на завърналия се с негово участие брифинг ген. Мутафчийски. 53 са новите случаи на денонощие, а главният здравен инспектор Кунчев похвали, че в три магазина не са го пуснали без маска. Едва ли е, защото са..

публикувано на 07.05.20 в 14:57
Плаж к.к.

"Булевард Демокрация" - на 5 май

Коалиционният съвет рече и отсече – безплатни чадъри и шезлонги за това лято. И ваучери за отрудения български народ. Само не разбрах дали това ще включва и намаляване или премахване на концесионните и наемните такси за стопаните на ивиците. Не съм..

публикувано на 05.05.20 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 4 май

В контекста на разхлабването на мерките и броят на заболелите някакси започна да пада. Сигурно е съвпадение и е резултат от затегнатите досега мерки. Които бяха хлабави още като ги затягаха. Звучи ви малко объркано ли? И сте прави. И докато у нас..

публикувано на 04.05.20 в 15:00