Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Music Point на 06.01 представяме най-горещите нови предложения

В първото издание на Мюзик Пойнт за 2019 година ви представяме горещите нови предложения от тази седмица.21 Savage – A Lot feat. J Cole
Новият албум на 21 Савидж е на пазара. I am > I was (Аз съм е по-голямо от  Aз бях) е подтикващ към размисли, с лирики, изготвени с хирургическа прецизност. Актуалният сингъл е A Lot с участието на Джей Коул. В I am > I was има и други големи звезди, но в интервю за Джиниъс рапърът заяви, че предпочита да не споделя имената на гостите, за да могат феновете да чуят всички песни, а не само тези с участие на любимите им артисти. Гарантираме, че участията са велики. В проекта също няма как да не забележете песента, посветена на майка му, като и парчето с посланието “не искам любовта ти, а лоялността ти.”

Christine and the Queens - The Walker
Сред горещите актуални заглавия споменаваме и песен от албум, на който британския Гардиън връчи титлата “номер едно за 2018” - Chris на Кристин енд дъ Куинс. В албума на фона на осъвременен саунд от 90-те са залегнали темите за полова идентичност, сексуалност и класа. Една от песните от компилацията, The Walker, в момента се радва на популярност в ефира на Великобритания. Също както останалите изпълнения в Chris и The Walker успява да съществува в два паралелни свята. Звездата с рождено име Елуис Летисие стъпва едновременно в полето на традиционния поп и алтернативната музика.

Bad Bunny - Mia feat. Drake

Около празниците, на Бъдни Вечер излезе компилация от 15 трак