Състезание с тротинетки ще се проведе днес в Бургас

Тематично състезание с тротинетки - Burgas Scooter Jam 2021 ще се проведе днес  от 09.00 часа в скейт парк „Изгрев“, съобщават от Община Бургас.  Участниците ще са разделени в две възрастови групи: до 13 г. и над 14 г.  Критериите, по които ще бъдат..

обновено на 27.08.21 в 08:19
Евелина Николова

Созопол посрещна бронзовата медалистка Евелина Николова

Бронзовата медалистка от Токио Евелина Николова беше посрещната тържествено в Созопол. Боркинята на местния клуб „Ангел Гочев“ и личният ѝ треньор ще бъдат предложени за почетни граждани. Подготовката ни за Олимпиадата беше много тежка, но..

публикувано на 26.08.21 в 19:35

Два силни бургаски отбора правят волейболния шампионат все по-интригуващ

Селекцията на Дея волей включва 15 състезатели. Братята Валентин и Георги Братоеви  тренират с попълнения от САЩ, Русия, Хърватска,  тандемът отбелязва:. Ние в крайна сметка винаги сме целяли да побеждаваме, без значение, че Хебър,..

публикувано на 26.08.21 в 15:50
Евелина Николова

Созопол посреща олимпийската медалистка Евелина Николова

Созопол се подготвя да посрещне тържествено завърналата се с бронзов медал от Олимпийските игри в Токио Евелина Николова. Кметът Тихомир Янакиев ще приветства медалистката, възпитаник на Спортен клуб по борба „Ангел Гочев“ – Созопол в сградата на..

обновено на 26.08.21 в 10:52
Даниел Димитров

Бургас предоставя едни от най-добрите условия за кайтсърф

Бургас предоставя едни от най-добрите условия за кайтсърф в България. В това са категорични състезатели в този спорт, които избраха вълните на бургаския залив.  След като 26 години Даниел Димитров и семейството му живеят в Чикаго, той избира да..

обновено на 26.08.21 в 10:01

Поредна победа за бургаския тим по подводен риболов „Черноморец“

Поредна победа за бургаския тим по подводен риболов „Черноморец“ завоюва Валентин Люцканов по време на турнира за купа „Димитър Минев“. Капитанът на националния ни отбор застана убедително на челното място в 6-я кръг от надпреварата за Купа „България“,..

публикувано на 24.08.21 в 14:39

Състезатели от Германия, Дания и Люксембург ще участват в плувния маратон в Бургас

Голям международен плувен маратон ще се проведе в Бургас на 28 август. Вече има над 100 души, които са се записали за двете предвидени дистанции - на 2000 метра и на 4000 метра, обясни световният рекордьор Цанко Цанков от организаторите. „Имаме..

публикувано на 24.08.21 в 09:42

Иван Ченчев: Няма пари за Арена Бургас (обновена)

Няма финансиране за довършването на строителните дейности на спортната зала “Арена Бургас. Това коментира при посещение в града председателят на спортната комисия в парламента Иван Ченчев. Част от оборудването за залата е доставено, но не е..

обновено на 23.08.21 в 13:20

Въвеждат противоепидемични мерки по време на футболни срещи

Въвеждането на противоепидемични мерки по време на футболни срещи е било тема на среща на представители на министерствата на младежта и спорта, на здравеопазването и Българския футболен съюз.  Предложено е било да се позволи присъствието на публика при..

публикувано на 20.08.21 в 15:56

Състезанието по майсторско каране на тротинетки в Бургас

Община Бургас и нейната младежка платформа „Бургас харесва младите“ ви канят на тематично състезание с тротинетки - Burgas Scooter Jam 2021. Търсят се привърженици на екстремните преживявания, които да покажат своите freestyle скутер трикове. Събитието..

публикувано на 19.08.21 в 10:39