Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне със структурите в Хасково

Цветан Цветанов
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще има работна среща утре със структурите на партията от Хасковска област. Това съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Целта е на място Цветанов да чуе мнението и позициите на структурите на ГЕРБ от цялата област, се посочва в съобщението. На срещата ще присъства и областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян ДобревТой обяви днес, че се оттегля от всички заемани от него постове в парламента, но остава в партията. Като причина за това Добрев посочи обвиненията срещу него, че кадрувал и прокарвал бизнес интереси в Хасково. 
Областни и общински организации на ГЕРБ, депутати и кметове, излъчени от партията, застанаха зад Делян Добрев, който съобщи, че преди да обяви оттеглянето си е разговарял с премиера Бойко Борисов. Според съпартийците му Добрев е човек, който всеотдайно и последователно е прокарвал политиките на ГЕРБ, а опозицията се опитва да компрометира един от най-силните хора в партията.
Според лидера на БСП Корнелия Нинова ГЕРБ се разпадат отвътре заради преяждане с власт.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Добри Беливанов

От ГЕРБ - Хасково искат оставката на кмета Добри Беливанов и изключването му от партията

От ГЕРБ - Хасково искат оставката на кмета Добри Беливанов и изключването му от партията. Това е реакцията на местните активисти на партията за скандала, заради който депутатът Делян Добрев заяви, че напуска всички заемани постове.  Регионалните..

публикувано на 01.10.17 в 16:58

Областни структури на ГЕРБ се обявиха в подкрепа на Делян Добрев и го призоваха да не се оттегля

Няколко областни структури на ГЕРБ се обявиха в подкрепа на Делян Добрев и го призоваха да не се оттегля. По-рано днес Добрев заяви, че напуска всички заемани постове. До оттеглянето му се стигна след скандала за предполагаеми роднински назначения в..

публикувано на 01.10.17 в 16:12

Делян Добрев напуска всички заемани постове

Депутатът от ГЕРБ, председател на парламентарната комисия по енергетика и бивш министър на енергетиката Делян Добрев   обяви, че напуска всички заемани от него постове. До оттеглянето му се стигна след обвинения в кадруване и бизнес интереси в управлението..

обновено на 01.10.17 в 15:14

Елена Йончева: Добрев понесе своята политическа отговорност, но това не е достатъчно

Излизането на депутата от ГЕРБ Делян Добрев от политиката заради скандала в Хасково не е достатъчно, заяви пред журналисти Елена Йончева от БСП.  Той понесе своята политическа отговорност. Проблемът е, че всичко това, в което ние обвинихме господин..

публикувано на 01.10.17 в 14:41
Корнелия Нинова

К. Нинова: Последните скандали в ГЕРБ показват, че партията се разпада отвътре

Във Варна лидерът на БСП  Корнелия Нинова обяви ,че през ноември социалистите ще внесат собствен проект за бюджет 2018 -та.   Според нея, последните скандали в ГЕРБ показват, че партията се разпада. Спорът между кмета на ГЕРБ в Хасково и депутата на..

публикувано на 01.10.17 в 14:31
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47