Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Актьорите Гергана Данданова & Юлиян Малинов: "Нощен Хоризонт" е ЛЮБОВ

5
Актьорите Гергана Данданова & Юлиян Малинов
Снимка: Георги Бангиев
„Нощен Хоризонт” е любов! Това казаха гостите на предаването - актьорите Гергана Данданова и Юлиян Малинов, в първите часове на св. Трифон и Деня на влюбените. Предпочитат обаче, празника на виното. Със смях, сълзи, усмивки и удивление Гергана и Юлиян посрещнаха изненадите в „Нощен Хоризонт”. Серенада квартет (актьорите Мартин Каров, Лора Мутишева, Константин Икономов и Георги Георгиев) успяха да разчувстват своите колеги с песен от едно общо представление. Студиото беше романтично аранжирано с проекция на звезди, небесни тела, имаше много балони и люлка, на която седяха младите актьори. Двойката, която от 11 години е заедно, все още е в магията на любовта. А вълшебството на театъра ги завладява още като ученици. Но там пръст има и съдбата. Дали днес могат да изиграят Ромео и Жулиета? Защо не? - казва Юлиян. Тя иска да попадне на сериозна драматична роля, а той - да си партнира отново с Гергана. Двамата са в различни театри: тя - в Театъра на армията, а той - в театър „София”, където го наричат „Малинката номера” заради шегите с колеги.

От срещата си с този театрален и семеен, макар и в съжителство тандем с две малка деца, научихме, че семейството за тях е смисълът на живота, а грешките приемат като урок/поука.

Любов в живота и театъра – това е водещото за актьорите Гергана Данданова и Юлиян Малинов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Балет "Арабеск" представя първата си за сезона премиера под заглавието "Вива ла класика"

Тази вечер трупата на балет "Арабеск" ще представи на сцената на Музикалния театър първата си за сезона премиера - три танцови миниатюри, обединени от заглавието "Вива ла класика". Заглавието подсказва посоката, в която се насочва "Арабеск". Три заглавия от големия класически репертоар - "Лебедово езеро" от Чайковски, "Дон Кихот" от Рихард Щраус и..

публикувано на 14.11.13 в 11:14