Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Служител на Столичния инспекторат беше арестуван заради взет подкуп

Снимка: Мария Съботинова

Полицията в София задържа служител на Столичния инспекторат заради взет подкуп.

30-годишният мъж е поискал парите от човек, за да не предприема действия срещу него по закон. При ареста в служителя на Столична община били открити общо 2500 лева. От тях 130 лева били лични и служебни пари, а за произхода на останалите той отказал да даде обяснение. От МВР уточняват, че най вероятно задържаният е бил част от схема за изнудване на наематели на търговски обекти в София.

Общинският служител е с мярка парична гаранция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.

Свързани новини

Съдия от Русе е задържан с обвинение за подкуп

Съдия от Русенския районен съд Николай Стефанов е задържан с обвинение за подкуп. Акцията е проведена от агенти на ДАНС и прокурори от Софийска градска прокуратура.  Председателят на Районния съд в Русе Венцислав Василев потвърди информацията: Мога..

публикувано на 15.02.15 в 12:15

Нов скандален клип с подкуп на служител на ЦГМ в пристъствието на полицаи

Нов клип заснет на 11 февруари в столицата на ул. "Шар планина" обикаля социалните мрежи и вече има над 15 000 гледания. На видеото се вижда как в малката уличка близо до бул. "Александър Стамболийски" навлизат няколко "паяка", за да вдигнат неправилно..

публикувано на 12.02.15 в 10:47

Арестуваният с подкуп шеф на Свиленградската митница остава в ареста

“Жертва съм на интересите на икономически оператори, които са свързани с митнически служители, държащи контрабандните канали на тази митница” – това заяви в съда бившият шеф на свиленградската митница Тодор Караиванов. Апелативният съд в Пловдив го..

обновено на 05.02.15 в 11:19