Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Един човек е загинал при тежка катастрофа в София

Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа е станала в София тази вечер. Един човек е загинал при сблъсък на два автомобила в столичния квартал "Дружба 1". По информация на "Хоризонт", причина за катастрофата е неправилна маневра на водач, който няма шофьорска книжка.

В момента на място има полиция.

Причините за инцидента се разследват.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.

Свързани новини

Млад мъж загина в катастрофа

24-годишен мъж от  Хисаря загина, след като с колата си БМВ се блъсна в дърво на пътя  от село Черничево към село Дуванлии.  На завой в района на язовир колата излязла извън пътя и се врязала челно в дърво. При сблъсъка шофьорът е починал на място...

публикувано на 23.03.15 в 11:18

Двама пострадаха при катастрофа на изхода на Омуртаг

Пътници в автомобил пострадаха при катастрофа, станала вчера на изхода на Омуртаг, в посока София – Варна. 20-годишен шофьор от Омуртаг, карал „Фолксваген Пасат“ с търговищка регистрация, на еднопосочен път предприел маневра изпреварване от дясната страна..

публикувано на 23.03.15 в 12:19

Няма пострадали при катастрофата между автобуси в София

Два автобуса се удариха леко рано тази сутрин в София на кръстовището на булевардите "Гоце Делчев" и "България". Пострадали няма, съобщи дежурният от Центъра за градска мобилност за "Хоризонт": На "Гоце Делчев" и "България" автобус от 102-ра линия е..

публикувано на 24.03.15 в 09:10