Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Руснак е разпитван за убийството на 5-годишното дете, открито край Пасарел

Снимка: БГНЕС

Руснакът Герман Костин, сочен за близък на убитото 5-годишно дете Никита и майка му Ана Леонтева, е бил разпитан в Столичната дирекция на вътрешните работи. Към момента той е освободен без последващи мерки спрямо него. 

Близо половин денонощие е продължил разпита на Герман Костин в Столичната дирекция на вътрешните работи, научи "Хоризонт". Руснакът е подлаган на полиграф с цел да стане ясно дали той има нещо общо с убийството на 5-годишния Никита Плотников и майка му Анна Леонтева. Неофициално от Столичната дирекция обясниха пред "Хоризонт" , че след приключване на беседите с Костин той е бил освободен. Връчена му е обаче призовка за втори разпит пак в СДВР. За момента не стана ясно кога е вторият разпит.

Все още няма яснота и за конкретния извършител на убийството на Анна Леонтева и на сина й Никита. Тялото на детето беше открито в куфар край Пасарел, а дни по-рано майка му беше намерена мъртва край Приморско.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.

Свързани новини

Бащата на намереното край Пасарел убито дете няма да бъде разпитван в близките дни

Бащата на 5-годишния Никита Леонтев , намерен убит край Пасарел, няма да бъде разпитван в близките дни в полицията, научи "Хоризонт". В същото време, бабата на детето, която живее в Русия, го е разпознала на снимките. Убитият Никита е бил разпознат от..

публикувано на 31.03.15 в 12:36

Никита Леонтиев е детето, намерено в куфар край Пасарел

Петгодишното дете, намерено убито в куфар край Пасарел, се казва Никита Леонтиев , научи "Хоризонт". Момчето е родено в Санкт Петербург, но е живяло и в град Перм, Русия. Разследващите са установили и коя е неговата майка. Тя се казва Ана Леонтиева и също е..

обновено на 30.03.15 в 16:55

Куфарът, в който е открито тялото на детето край Пасарел, е купен в Русия

Куфарът, в който беше намерено убитото дете край Пасарел, е купен от магазин в Русия, съобщиха за "Хоризонт" от официалното представителство на марката за България. Светломир Пандазиев - търговски директор на марката за страната ни, обясни, че..

публикувано на 24.03.15 в 14:43