Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Община Чепеларе обяви фотоконкурс "Чепеларе - пролетна магия"

Снимка: БГНЕС

Основната цел на фотоконкурса "Чепеларе - пролетна магия" е Чепеларе и региона да се популяризира като целогодишна туристическа дестинация. Това е вторият етап от он-лайн конкурса, който обяви общинската администрация. В него могат да участват снимки, представящи природата, туристически забележителности, исторически обекти и културни мероприятия от общината.

До участие ще се допускат авторски качествени дигитални фотографии, които да не са участвали в конкурси и реклами и да не са публикувани в други медии и печатни издания. Всеки автор може да участва с до 5 фотографии.

До 15 юни ще се приемат снимки за участие в конкурса, а до 25 юни ще продължи гласуването на Фесбук страницата на община Чепеларе. За победителите е определен награден фонд от три награди - фотографът, спечелил първо място, ще получи 150 лева, за второ - 100 лева, а класиралият се на трето място - 50 лева. Подробности за условията на конкурса са публикувани на страницата на община Чепеларе.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.