Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фенове на ЦСКА ще протестират тази вечер пред Министерството на спорта

| обновено на 13.07.16 в 14:38
Снимка: БГНЕС

С декларация на официалния сайт на ЦСКА ръководството на клуба призова привържениците си да запазят спокойствие и търпение.

Не се поддавайте на евтини провокации, които целят да насочат вниманието ви в грешна посока и да ви накарат да излезете на протест. Врагът на ЦСКА е един и всички знаем КОЙ е той, пише още в декларацията

По-рано от полицията заявиха, че имат информация за протест на фенове на ЦСКА пред Министерството на спорта от 19.00 часа с искане министерството да предостави стадион "Българска армия" и базата в Панчарево за ползване на ЦСКА - София, който от новия сезон ще играе в Първа професионална лига.

Директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов обясни какви мерки ще предприеме полицията по осигуряване на реда в София.

Имаме такава информация, в момента я разширяваме, осигурен е необходимият полицейски ресурс, който ще присъства на място според обстановката, така че ще предприемем и допълнителни мерки. В общината няма заявено такова събитие. Информацията ни е от общодостъпните социални мрежи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.