Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Руската група "Любе" с първи концерт в зала "Арена Армеец" в София

"Любе"
Снимка: www.vesti70.ru

Довечера руската група "Любе" ще изнесе първия си концерт в зала "Арена Армеец" в София. Началото е в 20 часа, но вратите на залата ще бъдат отворени два часа по-рано, за да може публиката да се настани спокойно.

В най-мащабния си концерт у нас група "Любе" ще изпълни популярни и обичани песни, като "Комбат", "Солдат", "Позови меня тихо, по имени", както и песни от последния си албум, издаден миналата година, десети в дискографията на състава. Група "Любе" стана известна с военно-патриотичния си репертоар и характерния си стил, смесица от рок, руски фолклор, рап и военна музика. В над 25-годишната история на състава са преминали различни музиканти, но неизменна е фигурата на вокалиста Николай Разторгуев. Ще има ли изненади по време на концерта на "Любе" в София, допълва Петя Митова от организаторите:

Тъй като вокалистът на "Любе" Николай Разтургуев е огромен фен на "Бийтълс", има възможност да изпълни и някоя от песните на любимата си група. Освен това има издадени два самостоятелни албума с кавъри на "Бийтълс", така че публиката може да очаква подобни изненади.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Балет "Арабеск" представя първата си за сезона премиера под заглавието "Вива ла класика"

Тази вечер трупата на балет "Арабеск" ще представи на сцената на Музикалния театър първата си за сезона премиера - три танцови миниатюри, обединени от заглавието "Вива ла класика". Заглавието подсказва посоката, в която се насочва "Арабеск". Три заглавия от големия класически репертоар - "Лебедово езеро" от Чайковски, "Дон Кихот" от Рихард Щраус и..

публикувано на 14.11.13 в 11:14