Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа с пожарен автомобил затвори за часове пътя Ловеч – Троян

| обновено на 05.03.17 в 20:00
Снимка: БГНЕС

Трафикът по основните пътища е интензивен в края на последния почивен ден, съобщи дежурният в Ситуационния център на Агенция "Пътна инфраструктура" Матей Матев:

По магистралите "Тракия", "Хемус" и "Люлин" нямаме задръствания, които да пречат. Единствено затруднено е движението в района на тунелите "Ечемишка" и "Витиня", но там трафикът се регу
лира от "Пътна полиция". Нямаме фрапиращи задръствания! ПТП-то на пътя Самоков – София е отстранено и движението е възстановено. По пътя София – "Кулата" също нямаме затруднено движение.

Малко преди 16 ч. днес противопожарен автомобил катастрофира край Ловеч на пътя за Троян. Леко са пострадали шофьорът и двама огнеборци. Пътят Ловеч – Троян беше е затворен да движение в участъка на инцидента почти до 20 ч. Автомобилът е бил изпратен да гаси сухи треви край село Лешница, но аварирал до разклона за село Сливек.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.