Представители на браншови организации, производители и потребители ще обсъдят предизвикателствата и възможностите, които предлага българската храна на конференция в Националното изложение на занаятите и изкуствата в троянското село Орешак. Форумът се организира в рамките на първия празник на българската храна, на който се представят традиционни родни продукти, обясни директорът на изложението Иван Чакъров:
„Участниците ще дискутират въпроси, свързани със стандартите за българската храна, с доверието на клиентите, с всички онези неща, които са свързани и с професиите, които произтичат от гастрономията, както и с всички онези възможности за популяризиране на традиционните местни производители. Идеята ни е да създадем една платформа, да дадем една възможност да се срещнат производителите и потенциалните потребители. Тъй като пазарът ни изобилства от продукти, които са едни лоши имитации“.
Основен гост и изразител на мнения по темата бе проф. Марин Георгиев – председател на Българското урологично дружество. Човешкият организъм често алармира..
За разделението на хората и силата на преговорите или как обществените медии дават пространство на обществото да говори със себе си – разговор в "Нашият..
Заради припомнянето, че дори най-абсурдните начинания могат да ни доведат до прости истини и осъзнаване на наивността, " Триумф " на Петър Вълчанов..
Ел. поща: hristobotev@bnr.bg