Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Какво мотивира Лазар Радков днес

С какво се занимава тези дни един от основателите на кампанията "Капачки за бъдеще"

Снимка: БНР архив

Познавате Лазар Радков от кампанията "Капачки за бъдеще", която събира средства за кувьози за недоносените деца. Напоследък Радков е ангажиран в капмания за набиране на средства за респиратори машини. Целта е да бъдат събрани десет апарата, а до момента има средства за седем. 

Междувременно тече координация с представители на китайското посолство, откъдето са изразили готовност да подмогонат страна ни с екипировка и защитни облекла. 

Мнозина познават Радков и като фитнес инструктор и мотиватор и ако трябва да чуете едно нещо от него днес, нека то е – движете се! 

Не пропускайте физическата активност, тя е постижгима дори в домашни условия, а освен това е важна както за тялото, така и за ума.

Лазар Радков е основател на Live To Lift. Води семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия “Аз мога тук и сега!”, Център за работа със зависимости и други. Вярва, че повечето хора не покриват дори две от следните бази – адекватно движение, хранене, почивка и забавление.


 
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.