Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Блъснаха възрастна жена на кръстовище в кв. "Възрожденци"Лек автомобил блъсна възрастна жена близо до пешеходната пътека на кръстовището на бул. "Христо Ботев" пред бл. 11 в кв. "Възрожденци" в посока изхода на града за Ардино. На жената е оказана спешна медицинска помощ. Състоянието й не е известно. Екип на РУ Кърджали ще установи дали жената е блъсната на пешеходната пътека или близо до нея, а също и дали водачът е бил под влияние на упойващи вещества. Радио Кърджали ще следи информацията. 


Вижте още

Синята зона на Кърджали ще бъде изградена до края на 2020

До края на 2020 година синята зона в Кърджали ще бъде факт. Това увери общинският съветник от ДПС и председател на Комисията по транспорта в общината Мустафа Ахмед на последното заседание на местния парламент. Коментарът му бе по повод питане от страна на общинския съветник от "Демократична България" Радослав Милев дали общината възнамерява да..

публикувано на 17.02.20 в 10:29

Извадиха щандовете с мартеници

Нетърпеливи търговци извадиха щандовете с мартеници в центъра на Кърджали. Въпреки, че все още има време до връзването на преплетените бял и червен конец, продажбите текат защото изселниците купуват на едро мартеници за роднините си в чужбина, които не могат да посетят България. Освен стандартните мартеници виждаме и нещо ново и..

публикувано на 17.02.20 в 10:02

Разстилат червения килим за Даскеер 2020

Церемонията по връчване на 19-тите годишни награди „Даскеер“ на СУ "П.Р.Славейков" ще се проведе на 27 февруари в театъра "Димитър Димов" в Кърджали. Билетите вече са в продажба. Звездната нощ тази година гарантира букет от емоции. грандиозно шоу и повече весели скечове от славейковци, споделя педагогическия съветник в СУ..

публикувано на 17.02.20 в 09:41

Байрам Байрам, ДПС: Ако бяха увеличени данъците, бюджетът щеше да бъде по-ефективен

Поради невъзможността община Кърджали да увеличи местните данъци и такси, бюджетът за 2020 г. е ощетен. Това каза Байрам Байрам, общински съветник от ДПС на последната сесия на местни парламент, когато се гласува бюджетът, който е близо 70 млн. лв. Байрам Байрам: "Знаете, обжалването на местните данъци и такси, ако не бяхме ощетени..

публикувано на 16.02.20 в 18:14

Двама граждани на Северна Македония са заразени с коронавируса

Двама граждани на Северна Македония са заразени с коронавирус. Министерството на здравеопазването на Северна Македония информира за двама македонски граждани, дали положителен резултат за заразяване с коронавирус, съобщава БТА, като цитира вестник "Нова Македония". Става дума за член на екипажа на японски круизен кораб , който е хоспитализиран в..

публикувано на 16.02.20 в 17:49

Почти всички предложения на БСП са залегнали в бюджет 2020 на община Кърджали

Почти всички над 50 предложения на БСП са заложени за изпълнение в проекта на бюджета на община Кърджали за тази година . Това стана ясно на последната сесия на местния парламент, когато съветниците гласуваха бюджетът за 2020 година. Финансовата рамка е близо 70 млн. лв. Това е и основната причина, групата съветници от БСП да подкрепи бюджета...

публикувано на 16.02.20 в 17:46

Славейковци връчват Даскеер-ите на 27-и февруари

Церемонията по връчване на 19-ите годишни награди „Даскеер“ на Средно училище "П.Р.Славйков" ще се проведе на 27-и февруари в театъра в Кърджали, разкрива новият председател на ученическия парламент Антония Колева от 11 б клас. "Тази година ще имаме повече скечове от обичайното, както обикновено песни, също така ще преобладават и танците...

публикувано на 16.02.20 в 14:34