Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Придошла подпочвена вода доведе до затваряне на платно на бул. "Европа" в София

Снимка: Архив

Затворено за движение е едното платно на столичния бул. "Европа" в посока центъра, заради придошла подпочвена вода. Ако бъде наводнено и другото платно, целият булевард ще бъде затворен за движение, информират от пресцентъра на Столична община.

Над 44 сигнала за наводнени дворове, мазета и пътни участъци, главно в западните и южните райони са подадени на тел. 112. Екипи на Столичната община наблюдават постоянно нивата на всички реки на територията на града.

През нощта спасители от аварийното звено ще работят по отводняване на пътни участъци.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Десетки сигнали за завирявания и наводнения в столицата

Заради интензивните валежи е повишено нивото на всички реки на територията на Столична община. Екипи на районите администрации извършват наблюдение на място. Получени са 44 сигнала за завирявания, наводнени дворове, мазета и пътни участъци, съобщават..

обновено на 01.12.17 в 22:41

В Благоевград е задействан планът за защита при бедствия заради опасност от наводнения

От тази нощ  в Благоевград е задействан планът за защита при бедствия заради опасност от наводнения в частта му "опасност от наводнения". Досега е подаден един сигнал за рисково състояние на мостово съоръжение, който не е потвърден.  На проведеното..

публикувано на 01.12.17 в 13:58

В община Перник няма затворени пътни участъци, откъснати населени места, наводнения и аварии

Кметът на Перник Вяра Церовска издаде заповед за постоянно наблюдение на рисковите обекти на територията на общината във връзка с лошите метеорологични условия, съобщиха от пресцентъра на общината. В документа е посочено да са под наблюдение трите..

публикувано на 01.12.17 в 10:33