Тръгна кампанията "Да върнем човешкото в себе си"

Снимка: Александра Илиева

Независимият синдикат „Подкрепа“ даде старт на Национална кампания, която ще премине под мотото "Да върнем човешкото в себе си!". Кампанията се провежда съвместно със Синдикалната федерация на служителите в МВР и националната организация "Малки български хора", с подкрепата на Столичната община. Първите плакати бяха поставени в сградата на столичния район "Възраждане" и Националния осигурителен институт.

Начало на кампанията бе дадено успоредно в още 10 големи града. А идеята на инициaтивaтa е да oбъpнe внимание на вcичĸи xopa към ролята на oбщecтвoто в изграждането на моралните ни ценности.

Снимка„Подкрепа“ ще разлепи плакати с посланието на кампанията, в сградите на всички структури, които работят с хора, държавни, общински институции, банки - навсякъде, където могат да докоснат българина със своята идея.

Избрахме старт на тази кампания да дадем преди празниците, но тя няма да приключи тук, подчертава президентът на синдиката Димитър Манолов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

КТ "Подкрепа" с кампания "Да върнем човешкото в себе си"

КТ "Подкрепа" съвместно със Синдикална федерация на служителите в МВР, Национална организация "Малки български хора" и с подкрепата на Столична община и НОИ започва Национална кампания, която ще премине под мотото "Да върнем човешкото в себе си"...

публикувано на 10.04.17 в 10:25
Още от категорията

Днес е Европейски ден без загинали на пътя

19 септември е Европейски ден без загинали на пътя. България е лидер в Европейския съюз по брой загинали при катастрофи на 1 милион души. Операцията, наречена EDWARD, е по инициатива на Европейската мрежа на службите на пътна полиция – TISPOL , в..

публикувано на 26.09.19 в 10:16

Здраве и стил на живот - избрано от печата

Да се създаде наредба за защита от агресията в училище предлага синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“, съобщава МОНИТОР . Идеята е на родители, като целта на документа е да се регламентира защитата на ученици и учители от вербално и физическо..

публикувано на 14.12.18 в 08:37

Верижна катастрофа блокира "Цариградско шосе"

Верижна катастрофа между маршрутно такси и два автомобила предизвика голямо задръстване на булевард "Цариградско шосе" в София. Движението е изключително затруднено в посоката от жк "Младост" към центъра. Полицейски екип ограничава преминаването в..

публикувано на 12.12.18 в 18:19

Накъде в София

КНИГИ Коледният панаир на книгата се открива днес в НДК и ще продължи до края на седмвицата – 16 декември. "Радиоприемница" тази седмица излъчва от Литературния фестивал. Слушайте всеки делничен ден от 13 часа по Радио София. От 17.30..

публикувано на 11.12.18 в 10:02

Накъде в София

КОНЦЕРТИ От 20.00 ч. започва концертът на фламенко кралете Gipsy Kings в Зала 1 на НДК. Концертът се мести от 28 юни на 7 декември. Промяната се наложила поради логистични несъответствия в програмата на харизматичните изпълнители на хитовете..

публикувано на 07.12.18 в 08:58

Накъде в София

ИЗЛОЖБА Проектът на Лиляна Караджова и Димитър Стоянович „Свободата тук-и-сега“ ще бъде представен в Софийски арсенал – Музей за съвременно изкуство. Откриването е тази вечер (18:30 часа), а ще остане там до 27.01.2019 г. Димитър Стоянович е..

публикувано на 05.12.18 в 09:35

На 4 декември почитаме Света Великомъченица Варвара

Света Варвара е християнска великомъченица, родена в края на III век и починала през 305 или 306 г. Паметта й се почита както в православната църква, така и в католическата на 4 декември. В православието Св. Варвара се счита за покровителка на починалите..

публикувано на 04.12.18 в 08:48